Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Pure2Improve træningsbold 65 cm lyseblå
Pure2Improve træningsbold 65 cm lyseblå

1 / 2

Pure2Improve træningsbold 65 cm lyseblå

197 kr.
Rek pris. 203 kr.
Træningsbolden på 65 cm fra Pure2Improve er brist-sikker og er derfor det perfekte fitness-tilbehør til træning derhjemme eller i træningslokalet, når du vil forbedre din balance og stabilitet! Derudover er den velegnet til at yoga og genoptræning. D
Læs mere
Træningsbolden på 65 cm fra Pure2Improve er brist-sikker og er derfor det perfekte fitness-tilbehør til træning derhjemme eller i træningslokalet, når du vil forbedre din balance og stabilitet! Derudover er den velegnet til at yoga og genoptræning. Denne yogabold er lavet af næsten punkterfrit, tæt PVC, der giver god støtte og kontrol. Hvis bolden er for hård eller for blød, vil effekten på din core-muskler blive mindsket, men der følger en håndpumpe med, så man kan holde boldens tryk optimalt. Du kan bruge fitnessbolden til at træne din core, selv hvis du bare bruger den til at sidde på bag dit skrivebord.
  • Farve: Lyseblå
  • Materiale: Brist-sikkert PVC
  • Diameter: 65 cm
  • Pakken indeholder også 1 x håndpumpe
  • SKU:427696
  • EAN:8719407045133
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .