Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Pure2Improve tennistræner sort P2I100180
Pure2Improve tennistræner sort P2I100180
Pure2Improve tennistræner sort P2I100180

1 / 3

Pure2Improve tennistræner sort P2I100180

283 kr.
Rek pris. 294 kr.
Denne Pure2Improve tennistræner er en perfekt træningspartner til at forbedre dit tennisspil som helhed, herunder optimere din hurtighed, kondition og alle dine slag. Med den robuste, skridsikre base og elastiksnor som ikke filtrer sig sammen er du s
Læs mere
Denne Pure2Improve tennistræner er en perfekt træningspartner til at forbedre dit tennisspil som helhed, herunder optimere din hurtighed, kondition og alle dine slag. Med den robuste, skridsikre base og elastiksnor som ikke filtrer sig sammen er du sikret timevis af træning uden en partner, for at få din krop i form og styr på dit spil. Den 4,6 m elastiksnor kan strække sig op til 15 m og 2 bolde er inkluderet i forsendelsen. Pure2Improves produkter hjælper atleter på alle niveauer til at forbedre deres præstationer. Uanset om du dyrker fodbold, skøjteløb, ishockey eller svømning, vil en fysisk topform forbedre dine sportslige præstationer og beskytte dig mod skader. Hver sportsgren har en særlig række fysiske krav til din krop. Måske skal du forbedre din balance, smidighed eller adræthed for at være på toppen i netop din foretrukne sport.
  • Farve: Sort
  • Overordnet materiale: PP
  • 4,6 m elastiksnor strækker sig op til 15 m
  • Ideel træningspartner til at træne alle dine slag, samt forbedre din hånd-øje-koordination og kondition.
  • Maksimer din hurtighed og kondition og forbedre alle dine slag
  • 2 bolde inkluderet
  • SKU:408903
  • EAN:8719033335301
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .