Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

LifeSpan Workplace løbebånd med skrivebord TR5000-DT7 Power 48" (122 cm)

1 / 1

LifeSpan Workplace løbebånd med skrivebord TR5000-DT7 Power 48" (122 cm)

19.331 kr.
LifeSpan TR5000-DT7 løbebånd med elektronisk højdejusterbart skrivebord. Hold dig i form, mens du arbejder på kontoret og/eller derhjemme med LifeSpan-løbebåndsskrivebordet! **Arbejd bedre og mere effektivt med dette løbebåndsbord** For at hold
Læs mere

LifeSpan TR5000-DT7 løbebånd med elektronisk højdejusterbart skrivebord. Hold dig i form, mens du arbejder på kontoret og/eller derhjemme med LifeSpan-løbebåndsskrivebordet!


**Arbejd bedre og mere effektivt med dette løbebåndsbord**

For at holde sig sund er det vigtigt at veksle mellem stillesiddende arbejde og flyttearbejde. Det forbedrer blodcirkulationen i din krop og sikrer din hjerne, som får mere ilt. Det øger dit fokus og forbedrer din præstation. Forskning har vist, at fra at sidde til at stå og gå, finder din hjerne 2,5 gange flere nye ideer, end når du bare sidder. Så at arbejde i bevægelse er meget godt for din kreativitet og produktivitet. Fordi du er på farten, pumper dit hjerte omkring 10 gange mere blod gennem din krop, end når du sidder, og du forbrænder op til 145 kalorier i timen, mens du træner, mens du står og bevæger dig. At sidde i lang tid gør dig døsig. Ved at stå og gå bliver du mere energisk og mindre træt. Og en anden fordel ved at stå og flytte arbejde er, at du er mere tilbøjelig til at leve længere, risikoen for diabetes og hjertesygdomme reduceres markant.


**Perfekt kombination af siddende, stående og bevægende arbejde**

Med dette skrivebord med løbebånd kan du veksle siddende arbejde og stående og flyttearbejde. På grund af den lave position, som du elektrisk kan indstille skrivebordet til, 69,9 cm, kan du placere en stol eller en yogabold på løbebåndet og gøre det til en siddende arbejdsplads. En yogabold er en balancetræner, der hjælper din krop med at holde balancen. Til dette bruger du dine ryg- og kernemuskler, hvilket gør dem fleksible og stærkere. Fordi du sidder dynamisk, har din krop ikke den samme holdning hele tiden og du undgår rygsmerter og ledsmerter. Det er også sundere end at holde sig helt stille. Den maksimale højde på skrivebordet er 128 cm. Så du kan indstille en perfekt arbejdsstilling, mens du sidder og står.


**Løbebåndsbord til hyppig og intensiv brug**

TR5000-DT7 skrivebordet med løbebånd er perfekt til kontoret og hjemmet. Den har en kraftig, men støjsvag motor og har en maksimal brugervægt på op til 181 kg. Takket være de seks kompressionsstød belaster det dine led mindre at gå på løbebåndet. Kontorløbebåndet er derfor perfekt egnet til hyppig og intensiv brug af kontor- og hjemmearbejdere. Størrelsen på skrivebordet er justerbar og varierer mellem 96,5 til 182,8 cm, så du nemt kan opbevare flere skærme, bærbare computere, tablets, kopper, tallerkener osv. Du vil altid finde en stationær computer, der opfylder dit arbejde (eller hjemme) krav .


**En mere energisk, produktiv, kreativ og sundere dig**

Skrivebordet er udstyret med komfortable armlæn og en konsol, hvorpå du med det samme kan justere din hastighed og spore den distance, du har gået, antallet af kalorier, du har forbrændt, varigheden af ​​din gåtur og antallet af skridt, du har taget. På denne måde kan du tjekke, om du er sund nok. For de bedst mulige sundhedsresultater bør du træne 30 minutter om dagen, 2,5 gange om ugen og tage 10.000 skridt om dagen. Ved at arbejde effektivt med TR5000-DT7, vil du helt sikkert nå dertil. Som arbejder (hjemmefra) med dette kontor med løbebånd er du mere energisk, mere produktiv, mere kreativ og sundere. Som chef vil det hjælpe dit personale med at blive sundere og gladere, hvilket er mere produktivt og tillader arbejdet at blive hurtigere og bedre.

Identifikation

EAN 8785255858485
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser