Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

LifeSpan Workplace Løbebånd med skrivebord TR1200-DT5 Classic 38" (96,5 cm)

1 / 1

LifeSpan Workplace Løbebånd med skrivebord TR1200-DT5 Classic 38" (96,5 cm)

11.149 kr.
Løbebåndsbord TR1200-DT5 inklusive manuelt højdejusterbart skrivebord. Hold dig i bevægelse, når du arbejder hjemmefra og/eller på kontoret med en aktiv arbejdsplads fra LifeSpan! **Fortsæt med at være aktiv ved at arbejde og gå samtidigt** Med
Læs mere

Løbebåndsbord TR1200-DT5 inklusive manuelt højdejusterbart skrivebord. Hold dig i bevægelse, når du arbejder hjemmefra og/eller på kontoret med en aktiv arbejdsplads fra LifeSpan!


**Fortsæt med at være aktiv ved at arbejde og gå samtidigt**

Med dette fine stykke udstyr får du den daglige motion du har brug for. Det er en kombination mellem et løbebånd og et stående skrivebord. Det betyder, at du kan gå, mens du arbejder. Udover at få din hårdt tiltrængte motion giver det dig en lang række fordele. Det aktiverer din hjerne og får dig til at komme med gode ideer. Det stimulerer også din produktivitet, så du får udført mere arbejde.


**TR1200-DT5 er fuldt skræddersyet til dine ideelle arbejdsforhold**

Det er tid til at begynde at køre på TR1200-DT5. Du kan helt tilpasse dette løbebåndsbord til dine ideelle arbejdsforhold. Skrivebordet har en justerbar højde fra 85 til 113 cm og er ergonomisk velegnet til brugere, der måler mellem 147 og 203 cm. Skrivebordet er udstyret med lækkert armlæn til behageligt at hvile dine arme, mens du arbejder. Den kommer i forskellige farver, så du kan skræddersy den til din smag.


**Perfekt egnet til hjemmet eller i et travlt arbejdsmiljø**

TR1200-DT5 er perfekt egnet til personer, der let bliver distraheret eller skal arbejde med flere personer i samme rum. Den har en hviske-støjsvag motor og støddæmpere for at holde støjen på et minimum. Støddæmperne forhindrer også løbebåndet i at vibrere, så du kan blive ved med at læse din skærm eller et stykke papir. På grund af dette er løbebåndet egnet til at blive brugt på et travlt kontor eller derhjemme.


**Gå komfortabelt og afbalanceret**

At gå mens du arbejder er også fornuftigt, hvis du har problemer med at holde balancen og ønsker at forbedre din stabilitet og koordinationsevner. Fordi du går, arbejder, læser, skriver, skriver og konsulterer på én gang, træner du effektivt din balance, stabilitet og koordinationsevne. TR1200-DT5 Løbebåndsskrivebordet kommer med en lang og bred, Længde 127 x Bredde 50,80 cm, løbeflade. Uanset din højde og skridtlængde har du masser af plads til at gå komfortabelt og afbalanceret.


**Uundværlig på kontoret og derhjemme**

Løbebåndspulten kan bruges af personer med forskellige højder, der vejer op til 158 kg. Den stærke 2 HK Continuous Duty-motor sikrer en lang og intensiv køretid. Med den medfølgende konsol kan du tælle dine skridt og forbrændte kalorier og måle din træningstid, distance og hastighed. Dette hjælper dig med at forbedre din fysiske formåen og slanke dig effektivt. Den interne kabling sparer dig for at snuble over ledninger, der ellers ville være spredt ud på gulvet. TR1200-DT5 Løbebåndspulten er uundværlig både på kontoret og derhjemme.

Identifikation

EAN 8785255858164
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser