Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

LifeSpan Workplace Desk Løbebånd TR5000-DT5 Classic 48" (122 cm)

1 / 1

LifeSpan Workplace Desk Løbebånd TR5000-DT5 Classic 48" (122 cm)

15.615 kr.
LifeSpan Workplace TR5000-DT5 skrivebord med løbebånd. Herunder et godt dæmpningssystem, der forhindrer stød og den hviskestille motor, så du kan høres tydeligt. **Den perfekte kombination mellem arbejde og motion** Med TR5000-DT5 skrivebord
Læs mere

LifeSpan Workplace TR5000-DT5 skrivebord med løbebånd. Herunder et godt dæmpningssystem, der forhindrer stød og den hviskestille motor, så du kan høres tydeligt.


**Den perfekte kombination mellem arbejde og motion**

Med TR5000-DT5 skrivebord med løbebånd kan du perfekt kombinere dit travle arbejdsliv med motion. Vi ved alle, at motion er godt for os. Vi bør alle træne mindst 2,5 timer (150 minutter) hver uge for at opretholde et sundt træningsmønster. Mange mennesker undlader at gøre dette, fordi de bruger lange arbejdsdage på at sidde på kontoret, stå i trafikpropper, og når de kommer hjem, falder de sammen på sofaen udmattede. Gymnastiksalen, eller motion i det hele taget, er for stor en hindring at tage.


**Løbebåndsskrivebord til kontoret eller hjemmet**

Dette skal og kan gøres anderledes med TR5000-DT5 skrivebordet med løbebånd. Med denne arbejdstræner bevæger du dig og arbejder på samme tid. Hvordan? Ved blot at gå. Løbebåndet har en behagelig hastighed på mellem 0,6 og 6 km/t, en perfekt hastighed til samtidig at læse din skærm eller et stykke papir og rådføre sig med kollegaer. Det er også muligt, takket være det gode dæmpningssystem, der forhindrer stød og sørger for, at løbebåndet kører jævnt og jævnt og den hviskestille motor, så du forbliver tydeligt forstået, og du også kan høre andre. Faktisk er motoren så stille, at markeringer på løbebåndet indikerer, hvornår løbebåndet bevæger sig. Dette løbebåndsbord er lavet til intens og langvarig træning af kontortigre i et travlt arbejdsmiljø og til hjemmearbejdere, der kan lide at arbejde i stilhed.


**Store skrivebordshøjdejusterbare og komfortable armlæn**

Udover tilstrækkelig bevægelse er god ergonomi under arbejdet naturligvis også meget vigtig. Det store skrivebord giver plads nok til alle dine ejendele, skærm(e), bærbar(e), notesblok(er), bøger osv. og er udstyret med polstrede (polstrede) armlæn, hvor du komfortabelt kan hvile armene, lad det hvile og forbliv i balance. Skrivebordet er manuelt justerbart i højden mellem 85 og 131,3 cm, så du kan indstille en ergonomisk arbejdsstilling uanset din højde og din ryg og led bliver ikke belastet. Foran, mellem armlænene, er der placeret en konsol, hvorpå du kan indstille dine ideelle arbejdsforhold. Med 'Preset Speed' kan du indstille og gemme din ideelle hastighed, så løbebåndet husker det for dig. Konsollen holder også styr på den distance du har tilbagelagt og hvor mange kalorier du har forbrændt, hvor længe du har gået og hvor mange skridt du har taget. Dette gør at opnå din daglige træningsstandard til et stykke kage.


**Løbebåndsbord med høj maksimal brugervægt**

Er du blevet lidt overvægtig, fordi du sidder meget ved dit skrivebord? Intet problem for TR5000-DT5 skrivebordet med løbebånd. Den har en maksimal læsbar brugervægt på ikke mindre end 181 kg. Det er den vægt, du kan have for at gå sikkert og uden problemer på skrivebordsløbebåndet. Skrivebordet kan belastes med 100 kg.


**Intern kabling, Intelli-Guard og sikkerhedsnøgle for optimal sikkerhed og komfort**

En ekstra fin ting ved denne kombination mellem skrivebord og løbebånd er, at strømkablerne er indbygget i enheden. Dette er en patenteret Lifespan kabelteknologi, der sikrer, at farlige løse og liggende kabler hører fortiden til. Den integrerede Intelli-Guard sikrer, at løbebåndet kun virker, når du går på det, og Satety Key fungerer som nødbremse og sørger for, at løbebåndet stopper, når det er nødvendigt. Dette gør din arbejdsplads meget mere sikker og mere behagelig. Arbejd hårdt, men bevæg dig endnu hårdere.

Identifikation

EAN 8785255858393
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser