Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

LifeSpan Workplace Bordcykel Skrivebord C3-DT7 Power 72" (182 cm)

1 / 1

LifeSpan Workplace Bordcykel Skrivebord C3-DT7 Power 72" (182 cm)

14.868 kr.
Bemærk venligst: den faktiske bredde af dette produkt er større end vist på billedet. Skrivebordet er 182 cm bredt. Skrivebordscykel C3-DT7, Cykelbord inklusive elektronisk højdejusterbart skrivebord. Fortsæt med at bevæge dig, træne mens
Læs mere

Bemærk venligst: den faktiske bredde af dette produkt er større end vist på billedet. Skrivebordet er 182 cm bredt.


Skrivebordscykel C3-DT7, Cykelbord inklusive elektronisk højdejusterbart skrivebord. Fortsæt med at bevæge dig, træne mens du arbejder hjemmefra og/eller på kontoret med en aktiv arbejdsplads fra LifeSpan!


Vil du også blive sundere og sundere? Dette er muligt med C3-DT7 Under Desk Bike.


**Arbejder skiftevis for at blive ved med at bevæge sig**

Du kan perfekt matche cyklen og skrivebordet. Både cykelsadlen (i 19 højder) og skrivebordet (elektrisk) er justerbare i højden og er derfor velegnede til brug af personer, der er mellem 152 og 203 cm høje. Du kan kombinere dem, men du kan også bruge dem hver for sig, fordi de ikke er knyttet til hinanden. Du kan derfor også bruge cyklen med dit eget skrivebord eller bord og bruge skrivebordet til at veksle siddende og stående arbejde ved at bruge en stol eller balancetræner. Dette giver dig mulighed for at variere tilstrækkeligt og blive ved med at bevæge dig.


**Komfortabelt og ergonomisk arbejde med C3-DT7 Under Desk Bike**

Størrelserne på skrivebordene er designet med forskellige brugere i tankerne. Én person ønsker kun at bruge sin bærbare computer og en notesblok og kan klare sig med en lille desktop. Den anden ønsker at placere flere skærme på den og en bærbar computer og en tablet og en notesblok og har derfor brug for mere plads. Du kan vælge et skrivebord på 96,5 cm eller 121,9 cm og det bestemmer selv, hvor meget arbejdsplads du skal bruge for at udføre dit arbejde optimalt. Skrivebordet gør også dit arbejde meget behageligt takket være armlænene, som giver dine arme og resten af ​​din krop en god ergonomisk stilling, og du holder dig balanceret, mens du står eller cykler.


** Stort set lydløs bordcykel til uforstyrret arbejde**

I skal kunne forstå hinanden godt under arbejdsmøder, møder eller en telefonsamtale. C3-DT7 cyklen til under et skrivebord er praktisk talt lydløs, mens du cykler, så du kan bruge den når som helst på dagen uden at forstyrre dig selv og andre. Hvis I alle skal cykle på denne bordcykel under et arbejdsmøde eller et møde, vil det være mere produktivt, fordi cykling sikrer, at mere blod og ilt går til din hjerne, og du kan tænke bedre og hurtigere, er mere kreativ, mere opmærksom og skarpere og kommer med flere og bedre ideer. C3-DT7 Under Desk Bike er derfor nyttig i alle arbejdssituationer.

Identifikation

EAN 8785255858744
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser