Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

  • 9

    %

LifeSpan Fitness løbebånd TR4000iT
LifeSpan Fitness løbebånd TR4000iT
LifeSpan Fitness løbebånd TR4000iT
LifeSpan Fitness løbebånd TR4000iT
LifeSpan Fitness løbebånd TR4000iT
LifeSpan Fitness løbebånd TR4000iT
LifeSpan Fitness løbebånd TR4000iT
LifeSpan Fitness løbebånd TR4000iT
LifeSpan Fitness løbebånd TR4000iT
LifeSpan Fitness løbebånd TR4000iT
LifeSpan Fitness løbebånd TR4000iT

1 / 11

LifeSpan Fitness løbebånd TR4000iT

12.485 kr.

-9%

13.749 kr.
LifeSpan Fitness TR4000iT løbebånd har en smart farvet Bluetooth-berøringsskærm, hvor du kan oprette over 50 træningsprogrammer! Du kan vælge mellem vægttabsprogrammer, sunde livsstilsprogrammer, pulsmålingsprogrammer, racerprogrammer og fitnesstest
Læs mere

LifeSpan Fitness TR4000iT løbebånd har en smart farvet Bluetooth-berøringsskærm, hvor du kan oprette over 50 træningsprogrammer! Du kan vælge mellem vægttabsprogrammer, sunde livsstilsprogrammer, pulsmålingsprogrammer, racerprogrammer og fitnesstest. Den er kompatibel med lifeSpan Bluetooth 4.0/ANT+ pulsmåler med brystrem og Polar OH1 pulsmåler med Bluetooth 4.0.


LifeSpan løbebånd TR4000iT med over 50 træningsprogrammer


Med LifeSpan TR4000iT hører kedelige og monotone gangtræninger fortiden til. Løbebåndet er udstyret med mere end halvtreds træningsprogrammer, der får din kondition til at pulsere hurtigere. Racerprogrammer, fitnesstests, pulsstyringsprogrammer, tyve forudinstallerede træningsprogrammer, vægttabsprogrammer, manuelle brugerprogrammer, sund livsstil, sportstræningsprogrammer, et fem- eller 10 kilometer løbsprogram, Rockport Fitness Test og Navy Fitness Test, med dette state-of-the-art løbebånd kan du gøre det hele. Løbebåndet har også Bluetooth-højttalere, der får din yndlingsmusik til at lyde endnu bedre og er tabletkompatibel, så du også kan se film eller serier under træning. Du kan placere tabletten i tabletholderen til løbebåndet.


Din træning er tydeligt synlig på den 7-tommer farverige berøringsskærm


Med en lys 7-tommer farverig berøringsskærm og tre forskellige instrumentbrætter kan du optimalt spore dine træningsresultater under din træning. Dashboards viser dine træningsdata grafisk i diagramvisning, målervisning og sporvisning, valget er dit. Konsollen er nem at bruge og har praktiske knapper, der giver dig mulighed for nemt og hurtigt at justere hastighed og hældningsprocent.


Løbebånd til intensiv og langvarig konditionstræning


Høje hastigheder og høj hældning er ikke et problem for LifeSpan løbebånd TR4000iT. Løbebåndet er udstyret med en stærk motor med en kontinuerlig effekt på 3,5 hk. Så du kan være sikker på, at løbebåndet nemt overlever din træning, uanset hvor intens den måtte være. Hastigheden stiger op til 20 km/t og hældningen fra -2 til + 13%. TR4000iT tilbyder derfor også erfarne atleter nok af en udfordring.


Meget stor og bred slidbane, også velegnet til lange atleter


Løbebåndet har en meget stor slidbane P 152 x L 56 cm. Det betyder, at du har meget plads og kan tage store skridt. Så selv ved højeste hastighed er du ikke i fare for at træde ved siden af løbebåndet. Den store og brede slidbane giver også ekstra komfort for atleter med lang krop.


Indbygget blæser og flaskeholder til kølig træning


Hvis du træner intensivt og i lang tid, bliver du hurtigt for varm. Heldigvis har lifeSpan TR4000iT en indbygget ventilator, som du kan tænde når som helst. Den kølige luft er vidunderligt forfriskende og sikrer en hurtig nok afkøling. Det er også vigtigt at drikke nok under din træning. Takket være flaskeburet kan du til enhver tid drikke en drink, og din krop forbliver godt hydreret.


Løbebånd med praktisk foldesystem og transporthjul


Takket være sine store dimensioner kan løbebåndet hurtigt blive en hindring. Men det handler ikke om TR4000iT. Du kan folde dette løbebånd, så det næsten ikke tager plads, og du kan også flytte og opbevare det, hvis du vil. Derfor behøver lifeSpan løbebånd TR40000iT ikke længere at være i tvivl om brugen af et løbebånd til hjemmetræning.

Identifikation

EAN 4713331611123
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser