Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Konditionspakke 3

-37%
13201,25 kr.
Vejledende pris: 21000 kr.
  • Forventet leveringstid Hurtig levering
    5-10 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Zidcore AB

Overvåg prisen på produktet

Konditionspakke med to meget populære træningsmaskiner for en varieret træning. Master T25 og Master R6030 er begge testvindende maskiner og perfekte indføringsmodeller til dig, som vil begynde med at træne kondition derhjemme.

  • Anbefalet gulvareal 5-10 m².
  • Anbefalet loftshøjde 240 cm .

Læs mere om produkterne ved at klikke på de forskellige links nedenfor.

Pakken indeholder:

  • Master T25
  • Master R6030


Garanti
Anvendelse i hjemmemiljø 3 års reklamationsret mod oprindelige fejl.
Træningslokale i firma, hotel, boligforeninger, skoler, institutioner, idrætsforeninger og lignende Garantien gælder ikke.

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Returadress HKF Logistics AB C/O Zidcore AB Nya Sätoftavägen 4A, 243 35 Höör Returnerede varer skal ikke have været i brug og være i original emballagen for at en kreditering skal gå igennem. Eventuelt leveringsfragt betaler du som kunde. Er varen monteret tages der 20 procent af prisen ved kreditering. Åbent køb er ikke gældende på reservedeler og speciel bestilte varer. Opbevaringslagerets leje udgår fra til den 7 i måneden for ej afhentede varer, samt ved ej afhentet gods debiteres 195 kr. + fragtomkostning.

Øvrige vilkår

Særlige leveringsbetingelser Produktet må ikke være brugt og skal sendes retur sammen med originalemballage for at det fulde beløb skal refunderes. Eventuel fragt betales af dig som kunde. Hvis varen er blevet monteret / brugt bliver der trukket -20% ved refundering. Åbent køb / returret gælder ikke på reservdele eller produkter der er ”customized”, dvs. et personligt tilpasset produkt. Hvis en vare ikke er blevet afhentet syv dage efter bestillingen er oprettet skal kunden betale leje for lagerrum. Bestillinger der ikke afhentes vil blive debiteret 195 kr. + fragtgebyr for selve levering.

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .