Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Klatrereb Polyester
Klatrereb Polyester
Klatrereb Polyester

1 / 3

Klatrereb Polyester

760 kr.
Et 6 meter langt reb lavet af polyester og med en løkke for nem fastgørelse til loftet eller stilladset. Med dette nye klatretov i polyester, som er en ny tilgang til det klassiske klatretov i hamp, bliver næsten alle øvelser lettere. Med sin fine ov
Læs mere

Et 6 meter langt reb lavet af polyester og med en løkke for nem fastgørelse til loftet eller stilladset. Med dette nye klatretov i polyester, som er en ny tilgang til det klassiske klatretov i hamp, bliver næsten alle øvelser lettere. Med sin fine overflade er polyestertovet perfekt til både indendørs og udendørs brug og meget skånsom mod huden i forskellige øvelser.

Træning med klatretove har længe været en god metode til test for at udvikle din overkrops styrke og udholdenhed. Træn din grebstyrke og også flere af overkroppens muskelgrupper som biceps og lats.

Husk, at brug og klatring med reb er forbundet med visse risici. Da intet varer evigt, og forskellige mængder slid kan påvirke produktet i det lange løb, er det vigtigt at løbende gennemgå produktets tilstand.
Vi anbefaler, at du altid klatrer med en tyk måtte nedenunder.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter