Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

HG10 Home Gym, Multigym
HG10 Home Gym, Multigym
HG10 Home Gym, Multigym
HG10 Home Gym, Multigym

1 / 4

HG10 Home Gym, Multigym

7890 kr.
Der er flere fordele ved at træne derhjemme: Du træner, når det passer dig, udstyret er altid tilgængeligt, og du sparer dig selv en tur til gymnastiksalen. Det lyder godt, ikke? Dette kompakte Tunturi HG10-kraftværk er perfekt til dit hjem. Et fanta
Læs mere

Der er flere fordele ved at træne derhjemme: Du træner, når det passer dig, udstyret er altid tilgængeligt, og du sparer dig selv en tur til gymnastiksalen. Det lyder godt, ikke? Dette kompakte Tunturi HG10-kraftværk er perfekt til dit hjem. Et fantastisk, alsidigt hjemmegymnastik for alle mennesker, fra begyndere til mere avancerede.

Fordelene ved Tunturi HG10 Styrke Station - Hjemmegym

  • Robust, kompakt stålkonstruktion. Perfekt til hjemmebrug
  • Brystpressens armlæn kan bevæge sig uafhængigt af hinanden
  • Kombiner let remskiver med forskellige træningsmaterialer
  • Brugervenligt udstyr til at styrke alle dine muskler

Tunturi HG10 Strength Station letter alle øvelser, der bygger styrke. De høje og lave remskiver er ideelle til forskellige række- og kurøvelser til arm- eller ab-øvelser, og den lave remskive er perfekt til benøvelser. Den høje remskive er udstyret med en buet stang, og den lave remskive er udstyret med en lige stang. Derudover kan du nemt fastgøre forskellige træningsmaterialer til remskiverne med en snapkrog - for eksempel rækkegreb, en ankelrem, triceps reb eller en krøllestang.

Hjemmegymmet har en brystpresse, der også kan bruges som et dæk til vandrette sommerfugle. Armlænene kan bevæge sig på samme tid, men også uafhængigt af hinanden. Armlænene er udstyret med stærke skumplader, der understøtter armene og giver ekstra komfort. Du kan også træne dine ben med bentræner foran. HG10 Power Station har en stang med 9 vægte, der hver vejer 5 kg, hvilket giver den samlede vægtstang til 45 kg.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .