Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

E60 Bike Performance, Motionscykel

E60 Bike Performance, Motionscykel
E60 Bike Performance, Motionscykel
E60 Bike Performance, Motionscykel
E60 Bike Performance, Motionscykel
E60 Bike Performance, Motionscykel
E60 Bike Performance, Motionscykel
E60 Bike Performance, Motionscykel
11690 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    2-10 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Zidcore AB

Overvåg prisen på produktet

Intens træning med klare mål: dette er hvad E60 motionscyklen fra Tunturi Performance-serien står for. Vælg mellem en række programmer med omfattende funktioner og feedback.

Udfordre dig selv

Med en roterende masse på 14 kg genererer du en maksimal effekt på 440 watt. Vælg mellem 32 modstandsniveauer, og følg et af de 20 træningsprogrammer. Til professionel brug og hjemmebrug: Med E60 får du en personlig træning.

Ergonomisk og behagelig

Komfortsædet kan justeres lodret og vandret. Vip styret med flere greb til den ønskede position. Skærmen er også justerbar. Fodbåndene på de ergonomisk formede skridsikre pedaler er justerbare, så dine fødder forbliver stabile, mens du træder. Med flaskeholderen og flasken inkluderet har du altid nok vand eller sportsdrik ved hånden. Overskrid ikke dine grænser: Hold øje med din puls via håndsensorerne eller via den trådløse pulsmodtager. Skærmen hjælper dig med at holde styr på de vigtigste parametre: tid, hastighed, afstand, kadence, puls, kalorier og watt.

Tablet eller telefon som din træner

Bliv motiveret via din tablet eller telefon. Opret forbindelse via Bluetooth til en af ​​appsne, og opret forbindelse til Tunturi-træner. Følg dine træningsprocesser og nå dit mål med iConsole + træningsprogrammer. Med Kinomap kan du udfordre en ven, hvor du vælger en rute, og den første, der krydser målstregen, vinder. Eller måske vil du tage en tur gennem fantastiske landskaber? Cykl en rute med iConsole + Training og Google Street View.

Tab aldrig data, alt er gemt og giver dig mulighed for at se, sammenligne og dele dine resultater med alle via sociale medier. Alle apps er tilgængelige til iOS og Android.

Dokument

Manual

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Returadress HKF Logistics AB C/O Zidcore AB Nya Sätoftavägen 4A, 243 35 Höör Returnerede varer skal ikke have været i brug og være i original emballagen for at en kreditering skal gå igennem. Eventuelt leveringsfragt betaler du som kunde. Er varen monteret tages der 20 procent af prisen ved kreditering. Åbent køb er ikke gældende på reservedeler og speciel bestilte varer. Opbevaringslagerets leje udgår fra til den 7 i måneden for ej afhentede varer, samt ved ej afhentet gods debiteres 195 kr. + fragtomkostning.

Øvrige vilkår

Særlige leveringsbetingelser Produktet må ikke være brugt og skal sendes retur sammen med originalemballage for at det fulde beløb skal refunderes. Eventuel fragt betales af dig som kunde. Hvis varen er blevet monteret / brugt bliver der trukket -20% ved refundering. Åbent køb / returret gælder ikke på reservdele eller produkter der er ”customized”, dvs. et personligt tilpasset produkt. Hvis en vare ikke er blevet afhentet syv dage efter bestillingen er oprettet skal kunden betale leje for lagerrum. Bestillinger der ikke afhentes vil blive debiteret 195 kr. + fragtgebyr for selve levering.

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .