Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

Bullpadel Vertex 03 2021 + Custom Weight + Premium Pro

1 / 1

Bullpadel Vertex 03 2021 + Custom Weight + Premium Pro

2.895 kr.
Pakke, der også inkluderer Protector Custom Weight plus en tube Pro Pro!
  • Inkluderer Premium Pro
  • Maxi Sánchez ketcher
Læs mere

Pakke, der også inkluderer Protector Custom Weight plus en tube Pro Pro!

VERTEX 3 i 2021-versionen har en helt ny aerodynamisk bue i stellet med "hulrum" i ketcherhjertet, AIR REACT CHANNEL, som giver en struktur, der er stivere og lettere og som resulterer i højere kraft, hastighed og respons.

VERTEX har været den bedst sælgende topketcher i Sverige i mange år. Denne diamantformede ketcher til avancerede spillere er Maxi Sánchez-konkurrenceketcheren. Ketsjeren har et 12K kulfiberoverfladelag, der er hurtigere og mere responsivt end den almindelige 3K. Ketsjeren har et sandpapirlignende overfladelag TOPSPIN som gør at den griber bolden når den er skåret i skiver. Skumgummikernen består af ADAPTIA som er af typen MULTIEVA som er en blanding af materialer med forskellige densiteter. Det ydre lag har en højere densitet som virker på hurtige bolde og giver dem højere kraft, mens det indre lag med en lavere tæthed virker på langsommere bolde og forbedrer kontrollen. Spilleren kan individuelt justere ketcherens vægt og balance ved at kunne tage 1-3 vægte på PROTECTOR CUSTOM WEIGHT på 3 gram og GRIP CUSTOM WEIGHT som er en udskiftelig bundprop med 5 eller 10 gram højere vægt. BEMÆRK! Vægtene sælges separat.

VERTEX 3 kommer færdigmonteret med det innovative ergonomiske greb HESACORE som reducerer de vibrationer der eventuelt kan give anledning til "paddle albue". Som alle BULLPADELS PRO LINE ketchere er VERTEX 3 udstyret med VIBRADRIVE vibrationsdæmpningssystem, som består af et silikonemateriale, der løber langs hele håndtaget. For at beskytte ketcheren mod slag og mærker er METALSHIELD stelbeskytter også lavet af letvægtsaluminium. Håndledsremmen er lavet af et bredere og mere behageligt materiale i stedet for den traditionelle snor. Ketsjeren kommer med en ketcheretui med termisk polstring for at beskytte ketcheren mod temperaturforskelle.

Hurtige fakta

  • Inkluderer Premium Pro
  • Maxi Sánchez ketcher

Product line VERTEX
Weight 365-380 g
PlayerProfile Expert
Core 38 mm
Profile 38 mm
Balance High
Shape Diamond
Outer core XT Carbon 12K
Inner core MultiEva
Frame Aluminium CW
Control/Power Power
Racket case Included
Model Men
Ytprofil Sandpapper
Handledsrem Ja
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme