Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

Bullpadel Hack 2 2021 + Custom Weight + Premium Pro

1 / 1

Bullpadel Hack 2 2021 + Custom Weight + Premium Pro

2.695 kr.

-11%

3.021 kr.
Pakke, der også inkluderer Protector Custom Weight plus en tube Pro Pro!
  • Inkluderer Premium Pro
  • Paquito Navarros ketcher
Læs mere

Pakke, der også inkluderer Protector Custom Weight plus en tube Pro Pro!

Paquito Navarros konkurrenceketcher HACK 2 er en hybridketcher, der giver maksimal kraft uden at miste kontrollen og er velegnet til avancerede spillere.

Ketsjeren har et overfladelag af det nye kulfibermateriale TRICARBON. HACK 2 har den nye skumgummikerne ADAPTIA som er af typen MULTIEVA som er en blanding af materialer med forskellige densiteter. Det ydre lag har en højere densitet som virker på hurtige bolde og giver dem højere kraft, mens det inderste lag med en lavere tæthed virker på langsommere bolde og forbedrer kontrollen. Spilleren kan individuelt justere ketcherens vægt og balance ved at kunne tage 1-3 vægte på PROTECTOR CUSTOM WEIGHT på 3 gram og GRIP CUSTOM WEIGHT som er en udskiftelig bundprop med 5 eller 10 gram højere vægt. BEMÆRK! Vægtene sælges separat.

HACK 2 kommer færdigmonteret med det innovative ergonomiske greb HESACORE som reducerer de vibrationer der eventuelt kan give anledning til "paddle albue". Som alle BULLPADELS PRO LINE ketchere er HACK 2 udstyret med VIBRADRIVE vibrationsdæmpningssystem, som består af et silikonemateriale, der løber langs hele håndtaget. For at beskytte ketcheren mod slag og mærker er METALSHIELD stelbeskytter også lavet af letvægtsaluminium. Håndledsremmen er lavet af et bredere og mere behageligt materiale i stedet for den traditionelle snor. Ketsjeren kommer med en specialdesignet ketcheretui med termopadering for at beskytte din pagajketcher mod temperaturforskelle.

Hurtige fakta

  • Inkluderer Premium Pro
  • Paquito Navarros ketcher

Product line HACK
Weight 365-380 g
PlayerProfile Expert
Core 38 mm
Profile 38 mm
Balance High
Shape Hybrid
Outer core TriCarbon
Inner core MultiEva
Frame Aluminium CW
Control/Power Power
Racket case Included
Model Men
Ytprofil Slät
Handledsrem Ja
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme