Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Bestway Hydro-Force oppusteligt surfboard 243x57x7 cm

Fri fragt
Bestway Hydro-Force oppusteligt surfboard 243x57x7 cm
Bestway Hydro-Force oppusteligt surfboard 243x57x7 cm
Bestway Hydro-Force oppusteligt surfboard 243x57x7 cm
Bestway Hydro-Force oppusteligt surfboard 243x57x7 cm
Bestway Hydro-Force oppusteligt surfboard 243x57x7 cm
Bestway Hydro-Force oppusteligt surfboard 243x57x7 cm
Bestway Hydro-Force oppusteligt surfboard 243x57x7 cm
Bestway Hydro-Force oppusteligt surfboard 243x57x7 cm
1729 kr.
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  3-6 Arbejdsdage
  Fri fragt
 • Sælges og sendes af VidaXL Europe

Overvåg prisen på produktet

Tag på dit næste vandeventyr med dette praktiske Hydro Force oppustelige surfboard fra Bestway! Det er egnet til ethvert færdighedsniveau fra nybegynder til professionel, og det er fantastisk til at surfe i damme, søer, hav, eller hvor end du vil have det sjovt på vandet! Opdriftspladen er lavet af Tritech-materiale med drop stitch-konstruktion, hvilket giver overlegen styrke, stabilitet og holdbarhed. Dette SUP har en maksimal kapacitet på 90 kg, er stabilt og velegnet til alle forhold. Dets skridsikre dæk giver et sikkert fodfæste og er behageligt til surfing hele dagen. Den enkle finne giver fremragende glidning gennem vandet, kontrol og stabilitet uden ekstra træk forårsaget af sidefinner. Finnen er aftagelig for mere praktisk opbevaring og brug i floder eller havet. En rustfri stålring er placeret akter for nem forbindelse til sikkerhedslinen. Du kan fastgøre sikkerhedslinen omkring din ankel eller læg med det behagelige bånd. Du kan let oppuste dit board med den medfølgende håndpumpe og komme i vandet på ingen tid. Når det ikke er i brug, kan det foldes kompakt sammen, og det er let at transportere i bæretasken. Boarded kan også bruges til at paddle stående. Pakken indeholder surfboard, håndpumpe, bæretaske, sikkerhedsline samt reparationssæt.
 • Farve: Blå og hvid
 • Materiale: Tritech
 • Mål: 243 x 57 x 7 cm (L x B x H)
 • 1 aftagelig finne medfølger
 • Skridskikker overflade
 • Ring i rustfrit stål placeret akter til fastgørelse af sikkerhedsline
 • Pakken indeholder oppusteligt surfboard, håndpumpe, bæretaske, sikkehedsline og reparationssæt
 • Bestway varenummer: 56406
 • SKU:92098
 • EAN:8719883755809

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Leveringsomkostninger og tidskalaer varierer afhængigt af leveringsadressen og den type produkt, du ønsker at modtage. For yderligere information, se venligst vores Leveringsinformationer. Vi bestræber os på, at opfylde de leveringstidspunktene vi lover, men på grund af uforudsete forhold, er forsinkelser uundgåelige. Vi tar ikke ansvar for eventuelle forsinkelser eller manglende levering indenfor de estimerede tidsrammer, hvis det er helt eller delvist forårsaget af omstændigheder, der ligger udenfor vores kontrol. Hvis det er ingen til rådighed på din bolig eller leveringsadresse der kan acceptere ordren, vil en note blive afleveret, hvor du bliver informeret om den aktuelle placering af din ordre, som kan være hos din nabo. Alternativt kan din ordre blive returneret til en af luftfartsselskabets depoter, og noten vil derved informere dig om hvordan du kan hente din ordre. Desværre leverer vi i øjeblikket ikke til de danske øer. Hvis du bor i et tyndt befolket område, kan din ordre blive overdraget til et lokalt leveringsfirma. I øjeblikket vi leverer vi ikke til følgende øer: Bornholm, Sejerø, Fanø, Fur, Samsø, Anholt, Læsø, Ærøskøbing, Grønland og Færøerne. Risikoen for skader eller tab af produkterne forbliver vores ansvar, indtil den dato hvor produktet overgår til dig (ved betaling), eller den dato hvor den første levering bliver forsøgt. Leverings refunderinger kan kun foretages i overensstemmelse med dine juridiske rettigheder i henhold til Forbrugerbeskyttelse eller anden gældende lovgivning.

Garantivilkår

Vi garanterer, at alle produktene købt fra os på vores hjemmeside, vil være i overensstemmelse på alle væsentlige punkter med specifikationerne i kontrakten, vil være af tilfredsstillende kvalitet, og vil være egnet til alle de formål, som varer af denne art er, fra datoen på kvitteringen og til de følgende to år. Garantien dækker skader, der kan opstå under forsendelse, samt skader som følge af normal brug af et produkt. Vi vil, afhængigt af skaden, tilbyde dig reservedele, et nyt produkt eller refundering. Hvis dit købte produkt er beskadiget, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Denne garanti eksisterer ved siden af andre love og regler, der gælder for dig som kunde. Dine rettigheder i henhold til denne garanti blive ugyldig, hvis en anden end fabrikanten eller enhver reparation, som ikke er udpeget af os, modificerer produktet.

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .