Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

Adidas Home Gym 45 Kg
Adidas Home Gym 45 Kg
Adidas Home Gym 45 Kg
Adidas Home Gym 45 Kg

1 / 4

Adidas Home Gym 45 Kg

3.499 kr.
Adidas Home Gym 45 kg. er bygget i en holdbar stålkonstruktion og er perfekt til styrketræning af hele kroppen, hvor du nemt kan målrette dit program mod de muskelgrupper, som du ønsker at have fokus på. Maskinen er funktionel og giver alsidig træ
Læs mere

Adidas Home Gym 45 kg. er bygget i en holdbar stålkonstruktion og er perfekt til styrketræning af hele kroppen, hvor du nemt kan målrette dit program mod de muskelgrupper, som du ønsker at have fokus på. Maskinen er funktionel og giver alsidig træning, uanset om du vil træne overkrop, ben eller arme. Dette Home Gym er udstyret med kædetræk foroven og forneden.

Maskinen er ideel til brug i private hjem og har polstret sæde og rygpude. Overgang fra øvelse til øvelse er problemfri. Du behøver ikke at foretage hyppige mekaniske justeringer. Vægtstakken (44,5 kg.) er tilsluttet flere omdrejningspunkter, hvilket betyder at du kan fokusere på træningen frem for at bruge tid på at lave ændringer til næste del af træningen. Perfekt både til begyndere og erfarne sportsfolk. Adidas Home Gym giver en udfordrende træning for alle større muskelgrupper.

Identifikation

EAN 0885652016445
Producentens artikelnummer 420-104600
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser