Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Yo-Kai Watch 2: Psychic Specters

Til kassen

Se også

Yo-Kai Watch 2: Psychic Specters

(0)
Skrive en anmeldelse

Nintendo 3DS

249 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

 • Forventet leveringstid
  5-15 Arbejdsdage
 • Sælges og sendes af CDON
 • Rollespil
 • Nintendo 3DS
Den definitive version af YO-KAI WATCH® 2 med alt indholdet fra originalversionerne samt en stor portion med helt nye missioner, nye steder og nye Yo-kai at blive venner med.

Forbered dig på den ultimative rejse ind i den mystiske Yo-kai-verden i YO-KAI WATCH® 2: Psychic Specters. Dette spil byder på hele oplevelsen i YO-KAI WATCH® 2 og er desuden spækket med nye funktioner og indhold, der giver masser af spilglæde, charme og mysterier for både nybegyndere og eksisterende Yo-kai-fans.

YO-KAI WATCH® 2 er det seneste indskud i YO-KAI WATCH®-serien, og her dukker en gruppe stygge Yo-kai op i Springdale med den hensigt at stjæle Yo-kai Watch og skabe kaos i byen og for dens indbyggere. Som Nate eller Katie er det op til dig at stoppe denne plan, mens du udforsker en stor spilverden, bliver ven med et farverigt galleri af Yo-kai og endda rejser tilbage i tiden for at besøge en tidligere version af Springdale! Med YO-KAI WATCH 2: Psychic Specters kan spillere opleve dette episke eventyr i sin mest definitive og komplette form.

I tillæg til alt indholdet fra både YO-KAI WATCH® 2: Bony Spirits og YO-KAI WATCH® 2: Fleshy Souls indeholder YO-KAI WATCH® 2: Psychic Specters også:

 • 12 helt nye missioner, hvoraf en går i dybden med oprindelsen til den mystiske Darknyan, der kombineret med missionerne fra Bony Spirits og Fleshy Souls giver dig over 100 udfordrende missioner
 • Mulighed for at blive venner med 15 stygge Yo-kai, som tidligere dukkede op som modstandere. Dette betyder, at der nu findes over 300 spilbare Yo-kai
 • Eksklusive grotter til indehavere af Bony Spirits eller Fleshy Souls. Har du gemt data fra et eller begge de tidligere udgaver, vil du få adgang til nye grotter, hvor du kan bekæmpe specielle bosser og blive venner med eksklusive Yo-kai
 • Nye steder du kan udforske, fx det fantastiske Gera Gera Resort
 • En udvidet version af den lokale multiplayerfunktion Yo-kai Watch Blasters med nye bosser at besejre
Expansionspakke:
Nej
Genre:
Rollespil
Formater:
Nintendo 3DS
EAN:
45496475840

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Om du mistænker at en pris er forkert ændret inden eller under Black Friday kampagnen må du meget gerne være vores Prishelt , og rapportere dette til os her.
Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.