The Division 2 (Playstation 4)

The Division 2
Tip en ven
66 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  fra 2 arbejdsdag

Sælges af CDON.COM

Dette produkt tilhører og leveres af CDON.COM.

Der er gået syv måneder, siden en dødbringende virus ramte New York City og resten af verden, og tvang civilisationen i knæ. Da virussen ramte, blev The Division, en enhed af civile agenter, aktiveret som den sidste forsvarsrække. Siden da har Division-agenterne kæmpet utrætteligt for at redde de sidste stumper af samfundet.

For The Division er der mere på spil end nogensinde. Washington, D.C. – den bedst beskyttede by på jorden – er i fare, og det bringer hele nationen på randen af kaos. Falder Washington, D.C., falder nationen. Som Division-agent, der har været i felten i syv måneder, er du og dit hold det sidste håb for at forhindre samfundets undergang efter den pandemiske katastrofe.

 

Tom Clancy’s The Division® 2 er et actionrollespil i en åben onlineverden, der udspiller sig i det ødelagte, forfaldne Washington, D.C., udviklet af Ubisoft Massive og de samme folk, der stod bag det første Tom Clancy’s The Division®. De nye omgivelser byder på en stor variation af smukke, ikoniske og realistiske omgivelser, hvor spillerne vil opleve seriens karakteristiske, autentiske verdensopbygning samt et dybt rollespilssystem kombineret med endnu hurtigere action. Spil solo eller i samarbejde med et hold bestående af op til fire spillere for at gennemføre en lang række aktiviteter, lige fra hovedkampagnen til konkurrencebaserede PvP-kampe og udfordringer i Dark Zone – stedet, hvor alt kan ske.

 

INDHOLD

 

ET FORVANDLET WASHINGTON, D.C.

I kølvandet på virusudbruddet har voldsomme storme, oversvømmelser og efterfølgende socialt kaos forvandlet Washington, D.C, radikalt. Udforsk en levende åben verden med forskelligartede omgivelser, såsom oversvømmede byområder, historiske steder og vartegn, i løbet af den varmeste sommer i mands minde. Gaderne er fyldt med fraktioner, der har hver deres dagsorden, og som kæmper om magten over DC. Det er op til dig at befri byen og beskytte resterne af samfundet.

 

FREMRAGENDE SLUTSPIL

Tom Clancy’s The Division 2 er blevet bygget med særligt fokus på “slutspillet”, så spillerne altid har adgang til friske, unikke og varierede aktiviteter, længe efter at spillet er blevet gennemført. Slutspillet i Tom Clancy’s The Division 2 introducerer helt nye udfordringer og fremskridtssystemer med unikke twists og overraskelser og for første gang nogensinde: raids. Spillerne vil også få adgang til en overflod af indhold efter udgivelsen, heriblandt et helt år med flere gratis, historiebaserede missioner, baneudvidelser og spiltyper.

 

REDESIGNET FREMSKRIDTSSYSTEM OG NYE SPECIALISERINGER

Når du har gennemført hovedkampagnen kan du få adgang til nye specialiseringer, såsom sprængstofekspert, skarpskytte og overlevelsesekspert. Hver specialisering åbner op for et helt nyt fremskridtssystem med nye evner, modifikationer og unikke talenter, som din agent kan tilegne sig for at spille sin rolle mest effektivt.

 

DYNAMISK, LEVENDE VERDEN

Både civile og fjendtlige fraktioner kæmper for deres overlevelse ved at sikre sig livsnødvendigheder i form af mad, medicin og ammunition. Når fraktionerne tørner sammen i det krigshærgede DC, kæmper de om kontrollen over ressourcer og vigtige steder – og for deres overlevelse. Fraktionernes behov og motivationer kolliderer med hinanden i en dynamisk, levende verden fuld af overraskelser, der udløser konfrontationer mellem både allierede og stridende fraktioner samt civile og i sidste ende også dig som agent.

 

FOREN DE CIVILE

Nogle civile borgere har fundet sammen i bosættelser i forsøget på at opbygge deres samfund, men de lever et udsat liv. Du skal arbejde sammen med dem og beskytte dem, og til gengæld vil de komme dig til undsætning med forsyninger og hjælpe dig med at opbygge din operationsbase – dermed får du et dybere forhold til folkene og verden omkring dig.

 

EN NY OPLEVELSE I DARK ZONE

Dark Zone er et utæmmet område, hvor du finder noget af det bedste udstyr i spillet. Dark Zone er også det farligste område i spillet domineret af frygt, forræderi og stressfyldte stunder, da de andre agenter til hver en tid kan vende sig mod dig og stjæle det rov, du har kæmpet så hårdt for at opnå. I Tom Clancy’s The Division 2 er denne legeplads designet med fokus på en fair og spændende oplevelse for alle spillere, uanset hvor langt de er nået med deres fremskridt.

Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Kategori: Action Ekspansion pack: Nej
Releasedato: 2019-03-15 Forventet leveringstid: fra 2 arbejdsdag
Artikel nr.: 3043670467 Manufacturer:
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 116 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 86 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 55 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »