Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Tennis World Tour 2

(0)
Skrive en anmeldelse

Playstation 4

399 kr.
  • Forventet leveringstid Expressleverance
    1-3 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af CDON

Overvåg prisen på produktet

  • Sport
  • Playstation 4
Det førende tennisspil er tilbage. Spil som verdens topspillere, på alle overflader og gør dit spil bedre, så du kan dominere verdenstoppen. Vælg blandt flere spiltilstande fra singles til doubles, lokalt og online. Spil som verdens topspillere eller skab din egen spiller og forsøg at nå til tops på verdensranglisten. Hurtigere med flere animationer og mere realisme: Oplev den ægte tennisoplevelse i singles eller doubles, og spil mod dine venner lokalt eller online.

LIVET SOM PROFESSIONEL TENNISSPILLR
Din spiller, dine beslutninger. I Karrieretilstand skal du styre din sæson, dit personale, dit udstyr og dine sponsorer. Og hvis du er klar til en udfordring, kan du blive den nye stjerne i tennisverdenen.

SKABT TIL TENNNISFANS
Tilpas din timing, brug den nye servemekanik og alle bevægelserne til at vinde over din modstander for sjov eller i kamp om ranglisteplaceringer.

SPÆNDINGEN PÅ BANEN
Flere animationer, flere slag og højere tempo ... Oplev dynamisk realisme og præcist spil, som sætter dig lige ind i hjertet af de legendariske turneringer.
Expansionspakke:
Nej
Genre:
Sport
Formater:
Playstation 4
EAN:
3665962002904

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.