Starlink Battle Starterpack (Xbox One)

Starlink Battle Starterpack
Tip en ven

-72%

149 kr
Ord. pris 549 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  1-4 arbejdsdage

Sælges af CDON.COM

Dette produkt tilhører og leveres af CDON.COM.

I Starlink: Battle for Atlas skal du lede et hold af intergalaktiske piloter for at befri stjernesystemet Atlas fra den glemte legion. Nyskabende legetøj giver spillerne mulighed for at bygge unikke rumskibe, som lynhurtigt kan tilpasses og giver nye spilmuligheder, mens spillerne modstår alle udfordringer i denne åbne verdens episke eventyr.

UDFORSK ET LEVENDE ÅBENT STJERNESYSTEM – Rejs frit gennem fremmede eksotiske verdener i stjernesystemet Atlas, og udforsk dets syv planeter, som alle har helt særlige økosystemer, dyreliv og hemmeligheder. Indgå alliancer med fraktionerne i Atlas for at bekæmpe den dynamiske trussel fra den glemte legions forsøg på at overtage Atlas.

BYG, OG TILPAS DIT DRØMMERUMSKIB – Byg dit helt eget rumskib fra dit udvalg af vinger, skrog, våben og piloter. Sæt legetøjet fast på controller-basen, og se det blive vækket til live i spillet med det samme. Eksperimenter med din opbygning samtidig med at du spiller. Vær kreativ i kampen. Sammensæt elementer til altødelæggende kombinationer for at bekæmpe Atlas' farer på en strategisk måde.

OPGRADER DIN FLÅDE MED ROLLESPILSMEKANIK – Mens du rejser gennem Atlas, kan du udvikle din pilots evnetræer, tilpasse dit udstyr og opgradere dit moderskib for at få flere evner og tilpasse dit eventyr.

LOKALT SAMARBEJDSSPIL FOR TO – Invitér en ven til at deltage i kampagnen når som helst, og spil lokalt samarbejdsspil på en delt skærm. Kombinér forskelligt udstyr for at opbygge det ultimative samarbejde og redde Atlas i fællesskab.

Mason Rana, den nyeste rekrut i Starlink Initiativet, er en genial opfinder med store drømme for fremtiden. Hans Starlink-teknologi gør besætningen i stand til let at skifte piloter, våben og rumskibe.

Hans evne til kredsløbsangreb fungerer via et uplink til Equinox. Det giver ham mulighed for at styre et eksperimentelt laservåben, som kan ramme alle i en bred radius.

Zenith er et af de første rumskibe designet til Initiativet. Det har ekstra kraft, som gør det ideelt til kraftigt maskineri. Det er i specialistklassen og dermed afbalanceret og manøvredygtigt.

Flænser – Den er baseret på menneskelig militærteknologi, og Flænser er en funktionel tromlekanon med kinetiske projektiler. Den skyder præcist og hurtigt, så du skal bare rette den mod svage punkter og ødelægge løs.

Flammekaster – Flammekasteren er et brændstofdrevet våben, som skyder en bue af ild og påfører skade ved at overophede sine mål og svække deres forsvar. 

Frostbyge – Når dine fjender skal fryses ud, skal du have fat i Frostbygen. Dens væld af målsøgende missiler fryser fjenden til, og den er særligt effektiv til at sænke de hurtige og manøvredygtige.

Indhold i XBOX ONE-STARTPAKKEN

 • Spillet Starlink: Battle for Atlas
 • Zenith-rumskib
 • Mason Rana-pilot
 • Tre våben: Flænser, Flammekaster og Frostbyge
 • En Xbox One controller-base
 • En plakat med første samling af legetøj til Starlink: Battle for Atlas

 

Du skal have en startpakke til Starlink: Battle for Atlas for at spille med rumskibs-, pilot- og våbenpakker. Alt Starlink-legetøj virker kun til spillet Starlink: Battle for Atlas™ og controller-basen på PS4™, Nintendo Switch™ og Xbox One. 

Hvordan spiller man med legetøjet? Sæt legetøjet fast på controller-basen, og se det blive vækket til live i spillet med det samme! Byg dit helt eget rumskib fra dit udvalg af vinger, skrog, våben og piloter. Tilpas dig hurtigt til alle udfordringer.

Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Kategori: Action, Adventure Ekspansion pack: Nej
Releasedato: 2018-10-16 Forventet leveringstid: 1-4 arbejdsdage
Artikel nr.: 3044614885 Manufacturer:
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 130 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 93 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 59 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »