Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Spyro Reignited Trilogy

(0)
Skrive en anmeldelse

Nintendo Switch

349 kr.
Fragt fra 29 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    Fra 2 arbejdsdag
    Fragt fra 29 kr.
  • Sælges og sendes af CDON

Overvåg prisen på produktet

  • Adventure
  • Nintendo Switch

Den originale flammekaster er tilbage! Samme gnist, samme rygende temperament, men nu med endnu større flammer i storslået HD. Spyro skruer op for varmen som aldrig før i Spyro Reignited Trilogy! Genantænd flammen med opdaterede udgaver af de originale tre spil Spyro the Dragon™, Spyro™ 2 Ripto's Rage! og Spyro™ Year of the Dragon. Udforske de enorme verdener, få et gensyn med de letantændelige personligheder, og oplev eventyret med fantastisk remastered grafik. Når riget er i fare, er der kun én drage, der kan klare skærene.

"Spyro the Dragon

Gnasty Gnorc er vendt tilbage fra sit eksil og har forbistret dragerigerne med ond magi. Dragerne er fanget i krystal, og en hær af gnorcer er på færde. Spyro og hans ven, guldsmeden Sparx, er den sidste drage, der kan rejse mellem de seks hjemverdener, befri dragerne og gøre alt godt igen. Før Spyro gennem dragerigerne, hvor han rister kulørte fjender med sin flammende ånde og klarer utallige hovedbrud og eventyr undervejs."

"Spyro 2 Ripto's Rage!

Spyro er blevet ført til landet Avalar for at besejre den onde troldmand Ripto, der har bragt krig til Avalars hjemverdener. Hver hjemverden holdes fanget af Ripto og hans håndlangere, og nu er det op til Spyro at besejre dem og bringe fred til Avalars riger. I dette eventyr bruger Spyro kraftflammer, superskud og skaller til at gøre kål på fjenderne, mens han klarer unikke udfordringer som at holde styr på sære dyr, skyde til måls og besejre glubske dinosaurer."

"Spyro Year of the Dragon

Dragerigerne er i gang med at fejre dragens år, da en mystisk, kutteklædt skikkelse pludselig stjæler alle drageæggene. Under den onde troldkvindes fortryllelse vogter en hær rhynocer nu de hjælpeløs æg i de glemte riger. Sammen med nye og gamle venner drager Spyro ud for at vinde æggene tilbage, besejre rhynoc-hæren og stoppe den onde troldkvinde. Skru op for varmen i dette eventyr ved at udforske mystiske riger og gennemføre vanvittige udfordringer som at lave syge tricks på skateboard og bokse."

Expansionspakke:
Nej
Genre:
Adventure
Formater:
Nintendo Switch
EAN:
5030917284595

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.