Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Riders Republic Ultimate Edition

Til kassen

Se også

Riders Republic Ultimate Edition

(0)
Skrive en anmeldelse

PS5

Riders Republic Ultimate Edition
Riders Republic Ultimate Edition
Riders Republic Ultimate Edition
Riders Republic Ultimate Edition
899 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

 • Forventet leveringstid:
  Kommende
  foreløbelig udgivelsesdato
  Kommende
 • Sælges og sendes af CDON

Overvåg prisen på produktet

 • Action, Adventure
 • PS5

Hop ind i den enorme multiplayer playground i RIDERS REPUBLIC™! Mød og konkurrer mod andre spillere, og giv den gas med en række spændende aktiviteter såsom cykel, ski, snowboard, wingsuit og raket-wingsuit.

Udlev din fantasi, mens du bevæger dig frit i en enorm og levende åben verden, der altid summer af liv med andre spillere omkring dig. Gå på opdagelse i de ikoniske amerikanske nationalparker, herunder Bryce Canyon, Yosemite Valley, Mammoth Mountain ... alle bygget sammen, så du kan give den gas!

Slå dig sammen med dine venner, og konkurrer i en bred vifte af multiplayer-modes: mærk suset ved styrtløb, dominer kortet i team vs. team-konkurrencer, eller giv den alt, hvad du har, i episke PvP-løb med mere end 50 andre spillere(1).

Giv den hele armen. Bliv en del af vanviddet!

HOP IND I EN ENORM SOCIAL PLAYGROUND – Uanset hvor og hvornår du spiller, vil du altid befinde dig blandt andre spillere. Fra sneklædte bjerge til tørre kløfter – bevæg dig gennem nogle af de mest storslåede destinationer på jorden: de amerikanske nationalparker. Bryce Canyon, Yosemite Valley, Sequoia Park, Zion, Canyonlands, Mammoth Mountain og Grand Teton er alle blevet nøje transponeret og bygget sammen for at skabe den mest unikke og livlige playground. Saml jer i et levende, socialt knudepunkt, og mød et vildt fællesskab af andre spillere. Tjek deres færdigheder og udseende, sig hej, eller sus bare forbi, det er op til dig!

SPIL MED ELLER MOD DINE VENNER I VANVITTIGE MULTIPLAYER-MODES – Nyd en komplet multiplayer-oplevelse med en bred vifte af måder at spille på:

 • Konkurrenceløb og trick-udfordringer: kan spilles i PvP/Co-op/Solo
 • Massestarter: hektiske løb med mere end 50 spillere, hvor alt er tilladt(1)
 • Multiplayer-arenaer: PvP-matchups, 6x6 teams
 • Online Cups: kun for de allerbedste, kæmp dig til en plads i leaderboardet

STYR DIN EGEN KARRIERE, OG NÅ TIL TOPS – Skab og form din egen karakter gennem udviklende, progressionsbaseret udstyr, og definer alle aspekter af din avatar. Alt er muligt – uanset om du vil være den bedste snowboarder i verden eller den hurtigste på to hjul. Skab et navn for dig selv i en række sportsgrene, nå toppen af leaderboardet i karriere-mode, og skriv kontrakt med legendariske sponsorer fra en bred vifte af udendørs actionsport. 

FÅ MEST MULIGT UD AF NÆSTE GENERATIONS GAMEPLAY – RIDERS REPUBLIC™ vil køre ved 60 FPS på næste generation af konsoller og vise mere end 50 spillere samtidig live på skærmen. På grund af spillets meget intuitive karakter og kamerastyring, kombineret med et innovativt tricksystem, har alle spillere, både de afslappede og de hardcore, mulighed for at opleve rendyrket glæde fra begyndelsen.

Expansionspakke:
Nej
Genre:
Action
Adventure
Formater:
PS5
EAN:
3307216193036

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.