Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Rayman Origins Essentials

(0)
Skrive en anmeldelse

PS3

149 kr.
Fragt fra 29 kr.
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  Fra 2 arbejdsdag
  Fragt fra 29 kr.
 • Sælges og sendes af CDON

Overvåg prisen på produktet

 • Action, Børn, Plattform
 • PS3
Spil Rayman Origins og opdag eller genopdag det magiske spilunivers og den legendariske 2D-spilopbygning, som har fascineret millioner af fans... Da Drømmenes Slette invaderes af de glubske "Darktoons", tilkalder feernes råd i hast Rayman for at frelse den kulørte verden - men vor helt er ikke helt til stede... Som assistance slår Rayman sig sammen med sin bedste ven, Globox, og to handlekraftige troldmænd, teensierne. Sammen må verdens mest gakkede gruppe af helte forsøge at genskabe freden på Sletten for at undgå, at deres elskede hjem forsvinder som i et dystert mareridt...

 • Vend tilbage til Rayman's rødder ved at samle brudstykker af Slettens historie for at afsløre sandheden bag Rayman's opståen.
 • Spil som Rayman i solo-kampagnen eller få selskab af op til tre venner, der springer ind i eller ud af spillet, når som helst i rollerne som Globox eller en af de to teensier. En deltager kan forlade spillet, når man har lyst, uden at det påvirker de andres fremskridt.
 • Rayman Origins inkluderer mere end 60 baner med platforms-spiloplevelser i 2D, som passer til spillere af alle slags og i alle aldre. Få gradvist adgang til nye færdigheder og vend tilbage til tidligere baner for at finde nye veje og hemmeligheder.
 • Et gigantisk pink monster med hundredvis af øjne... en besat bjergtrold... en ondskabsfuld, kødædende kæmpeblomst... Rayman Origins vil teste spillernes platforms-evner med disse og mange andre udfordrende boss-kampe!
Expansionspakke:
Nej
Genre:
Action
Børn
Plattform
Formater:
PS3
EAN:
3307215695135

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.