Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Prince Of Persia - The Sands Of Time Remake

(0)
Skrive en anmeldelse

Playstation 4

Prince Of Persia - The Sands Of Time Remake
Prince Of Persia - The Sands Of Time Remake
Prince Of Persia - The Sands Of Time Remake
Prince Of Persia - The Sands Of Time Remake
Prince Of Persia - The Sands Of Time Remake
249 kr.
Fragt fra 29 kr.
 • Forventet leveringstid:
  Kommende
  foreløbelig udgivelsesdato
  2021-12-31
  Fragt fra 29 kr.
 • Sælges og sendes af CDON

Overvåg prisen på produktet

 • Action, Adventure
 • Playstation 4
Spillet udkom oprindeligt i 2003, hvor Prince of Persia: The Sands of Time genskabte actioneventyret takket være innovativt spilindhold, en fængende historie og karismatiske karakterer. Spillerne elskede det, og spillet fik en Metacritic-score på 92 i medierne. Prince of Persia: The Sands of Time Remake er Ubisofts første remake i fuld skala.

En legende fortælles på et oldgammelt modersmål i Persiens varme sand. Den fortæller om en forræderisk tid, født af blod. En ung prins, tiltrukket af de mørke kræfter i en magisk daggert, kommer til at sætte en ubeskrivelig ondskab fri i et smukt kongerige. Begiv dig ud på en rejse som prinsen for at nedkæmpe den forræderiske Vizier, og få sandet tilbage i timeglasset. Behersk tidens sand, og kontrollér selveste tiden med din daggert. Kæmp mod forbandede fjender, og løs opgaver undervejs.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake er blevet genopbygget fra grunden i Anvil-engine til PlayStation®4-systemer, Xbox One-systemer og pc. Oplev en ny vinkel på den genredefinerende klassiker med helt nye teksturer, stemningsskabende kontrastlys og nye filmsekvenser. Og selvfølgelig moderniserede kampmekanikker.

EN GENFØDT KLASSIKER
Oplev det originale eventyr om prinsen og hans kamp om forløsning. Rejs tilbage i tiden med prinsens oprindelige stemmeskuespiller Yuri Lowenthal. Oplev en modig, ny Farah spillet af den indiske skuespiller XX.

NYTÆNKT TIL NUTIDEN
Kæmp mod nye fjender, og nyd helt nye filmsekvenser med forbedrede stemmer og lyd, parkour-animationer og soundtrack.

BEHERSK TIDENS KRÆFTER
Behersk tidens sand, og brug din daggert til at spole frem og tilbage, standse og sænke tiden, mens du løser udfordringer undervejs.

MAGELØSE GRAFISKE OPDATERINGER
Fordyb dig i fortidens Persien med mere realistisk grafik, pre-baked rendering og VFX, når du kæmper mod forbandede fjender på din vej.

MODERNE STYRING
Kamera, styring og kamp er blevet genskabt og opdateret til nutidens standarder. Vælg mellem den originale og den nye styring.

UDVID OPLEVELSEN MED BONUSSER
Lås op for det originale Prince of Persia-spil fra 1989 (Mac-version fra ´92) undervejs i eventyret, og få adgang til det fra hovedmenuen. Og der er flere overraskelser i vente!

Expansionspakke:
Nej
Genre:
Action
Adventure
Formater:
Playstation 4
EAN:
3307216165866

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.