Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

PlayStation VR + Camera v2 + VR Worlds

(8)
Skrive en anmeldelse

Hardware

PlayStation VR + Camera v2 + VR Worlds
PlayStation VR + Camera v2 + VR Worlds
2390 kr.
Fragt fra 29 kr.
  • Forventet leveringstid Hurtig levering
    5-15 Arbejdsdage
    Fragt fra 29 kr.
  • Sælges og sendes af CDON

Overvåg prisen på produktet

  • Hardware, Hardware PS4, Playstation VR
  • Hardware

PlayStation®VR (Version 2 - CUH-zvr2)

Oplev nye verdener med PS VR. Vinder af IF gold award for produktdesign. Fås nu inklusive PlayStation VR Worlds og et PlayStation Camera.

Live the game

Lad dig omslutte af ekstraordinære nye verdener, placer dig midt i et fantastisk spilunivers, og oplev en ny måde at spille på med PlayStation VR.

Med kraften fra PS4

PlayStation VR er det nyeste medlem af PS4-familien – så uanset hvilken PS4-konsol, du ejer, er du klar til PS VR. Slut headsettet til din PS4, tilføj et PlayStation Camera*, og giv slip på virkeligheden.

Se fremtiden

5,7" OLED-skærm

Se hyperrealistiske 3D-miljøer blive levende med en tilpasset OLED-skærm.

360-graders visning

Uanset hvorhen du vender 360-graders visningen i PS VR, bliver du en del af en levende verden med et synsfelt uden overgange.

120 billeder pr. sekund

Flot grafik og utrolig lav forsinkelse kombineres for at skabe en utroligt medrivende spilverden.

Lyd, der omslutter dig

3D-lyd

Opdag en ny dimension af lyd med banebrydende 3D-lyd, der gør det muligt nøjagtigt at opfatte retning og afstand for lyde, der kommer fra over, under og hele vejen rundt om dig.

Indbygget mikrofon

Chat med venner, der er online, diskuter spiltaktik, og styrk din fordybelse i den virtuelle verden med headsettets integrerede mikrofon.Kom helt ind i spillet

PlayStation Camera

Med dobbelte linser og 3D-dybdesensorer sporer PlayStation Camera placeringen af headsettet, PlayStation Move-bevægelsescontrolleren og DUALSHOCK 4-lysstriben, uanset hvor du er, hvilket sikrer, at du altid er midt i dit VR-spilunivers.

Præcis sporing

Ni LED'er, som er placeret på forsiden, bagsiden og siderne af PS VR-headsettet, spores af PlayStation Camera – dermed sikres en stor nøjagtighed i spilverdenen, uanset hvor du er i rummet.

Komplet kontrol

DUALSHOCK 4

Den præcise PS4-styring, du elsker, får en helt ny dimension med PS VR. Hvert spil er kompatibelt med den trådløse DUALSHOCK 4-controller, mens lysstriben konstant spores for at gøre bevægelser i spillet endnu bedre.

PlayStation Move-bevægelsescontroller

Bring dine hænder ind i spilverdenen, og tag kontrollen over dine VR-oplevelser, så du får en endnu dybere fornemmelse af at være til stede i spillet og føler dig endnu mere omsluttet.

PS VR-sigtecontroller

Få hvert skud til at tælle, og oplev hvordan din controller bliver bragt til live i spillene som et virtuelt våben, der bringer dødelig præcision til PS VR-kompatible skydespil.

360-graders Media Player

Se dine videoer og fotos i 360-graders visning med PS4 Media Player. Sæt en USB-stick i din PS4, som indeholder dine valgte 360-graders medier, optaget med et 360-graders kamera. Vælg "VR-tilstand" fra valgmulighederne i Media Player, og placer dig selv lige midt i dine egne billeder og film.

PS4 Pro-ejere kan også nyde op til 4K-videoafspilning med deres PS VR-headset, hvilket giver utroligt medrivende, virkelighedstro videoafspilning lige fra hjemmevideoer til videostreamingtjenester.

Expansionspakke:
Nej
Genre:
Hardware
Hardware PS4
Playstation VR
Formater:
Hardware
EAN:
711719808794

2.9

baseret på 8 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (3)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.