Need For Speed Payback (Playstation 4)

Need For Speed Payback
Tip en ven
129 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  fra 2 arbejdsdag

Sælges af CDON.COM

Dette produkt tilhører og leveres af CDON.COM.
Need for Speed™, en af verdens bedst sælgende spilserier, vender nu tilbage for fuld styrke i det nye, storslåede og actionbaserede bilspil, Need for Speed Payback.

Med udgangspunkt i Fortune Valleys underverden bliver du og dit mandskab genforenet i forsøget på at få hævn over The House – et brutalt kartel, som styrer byens kasinoer, kriminelle og politistyrke. I dette korrupte gambler-paradis er indsatsen høj, og i sidste ende er det altid The House, som vinder. Spil et stort udvalg af udfordringer og events i rollerne som Tyler (The Racer), Mac (The Showman) og Jess (The Wheelman). Hver enkelt kører kastes ud i løb, missioner og udfordringer for at gøre sig fortjent til respekten fra Valleys underverden og deltager i det ultimative ræs i forsøget på definitivt at overvinde The House.

Din bil er udgangspunktet for alt, hvad du foretager dig. Sammensæt unikke køretøjer med mere alsidige og omfattende justeringsmuligheder end nogensinde før til både bilernes udseende og ydeevne. Pres bilerne til grænsen, mens du forsøger at undslippe politiet i episke biljagter. Kæmp kofanger mod kofanger med andre kørere både på og udenfor asfalten gennem dale, ørkener, bjerge og den indre by. Hæv indsatsen ved at vædde endnu flere in-game-penge på løb, udfordringer og missioner for at øge dine gevinster – med faren for at tabe det hele. Hvis du vil sikre dig den ultimative håneret, kan du gå online via Autolog-systemets anbefalinger og konkurrere mod både dine venner og – for første gang nogensinde – potentielle rivaler. Din rangliste vil blive fyldt med andre spillere på samme niveau som dig selv, så du kan se, hvordan du klarer dig i forhold til kørere overalt på kloden.

Need for Speed™Payback byder på en neglebidende spændende og actionpakket fantasi med alt fra vilde kup-missioner til altødelæggende, motoriserede kampe fyldt med fantastiske øjeblikke.

NØGLEFUNKTIONER
Fra skrot til standard til superbil: Uendelige muligheder for at finjustere dine køretøjers præstationsevne inden for fem vidt forskellige bilklasser (Race, Drift, Off-Road, Drag og Runner) for på den måde at sikre dig en afgørende fordel i forhold til konkurrenterne i alle løb, missioner og udfordringer. Find forladte biler spredt ud over hele spilverdenen og brug dem til at skabe det perfekte motormonster fra bunden. Saml, vind eller køb de hotteste bildele og sammensæt en flåde af perfekte oktanmaskiner.

Udlev en rendyrket action-kørsel-fantasi: Kør ind i et eksplosivt eventyr i rollerne som tre vidt forskellige og spilbare figurer med ét fælles mål: Hævn for enhver pris. Tyler, Mac og Jess slår sig sammen for at gøre regnskabet op og deltager i det ultimative ræs i forsøget på at overvinde The House. Kæmp mod politiet i stadig mere intense slag, kør om kap med dine rivaler overalt i byen, og kør både på og udenfor asfaltvejene gennem bjerge, dale og ørken.

Konkurrencer med høj indsats: Vind løb i stimer og scor store in-game-summer i en intens risiko-mod-gevinst-spiloplevelse. Det mulige udbytte ved at deltage i de heftige biljagter betyder, at der aldrig har været mere på spil. Risikér dit omdømme og gør klar til at udfordre dine venner og potentielle rivaler via Autolog-anbefalinger i kampagne-løb eller mand mod mand-dueller og følg dine fremskridt på online-ranglisterne.


† Platinum Blue-dækrøg er ekslusiv for bilerne i Platinum Car Pack.
** DU MODTAGER DETTE TILBUD UDELUKKENDE I MARKEDSFØRINGSØJEMED. DEN HAR INGEN KONTANTVÆRDI. KUN GYLDIGT VED NYKØB AF NEED FOR SPEED PAYBACK ("PRODUKTET"). TILBUD UDLØBER VED PRODUKTET UDGIVELSE. ENGANGSKODE UDLØBER ET ÅR EFTER PRODUKTETS UDGIVELSE. KUN GYLDIGT HOS DELTAGENDE FORHANDLERE, HVOR PRODUKTET SÆLGES. FÅ DE NÆRMERE DETALJER OM BRUGEN AF KODEN HOS FORHANDLEREN. TILBUD KAN IKKE ERSTATTES, BYTTES, SÆLGES ELLER INDLØSES TIL KONTANTER ELLER ANDRE VARER/TJENESTER. KAN IKKE KOMBINERES MED ANDRE MARKEDSFØRINGS- ELLER RABATTILBUD, MEDMINDRE DETTE UDTRYKKELIGT GODKENDES AF EA. KAN IKKE KOMBINERES MED FORUDBETALTE KORT TIL INDLØSNING AF DET RELEVANTE INDHOLD. UGYLDIGT NÅR I MODSTRID MED GÆLDENDE LOVGIVNING ELLER SKATTEREGLER. INTERNETFORBINDELSE, EA-KONTO, ACCEPT AF EA’S BRUGERAFTALE (TERMS.EA.COM) SAMT AF FORTROLIGHEDS-/COOKIEPOLITIK (PRIVACY.EA.COM) OG REGISTRERING MED ENGANGS-PRODUKTKODE KAN VÆRE PÅKRÆVET FOR AT SPILLE. SE DE ENDELIGE PRODUKTAFTALER OG OPLYSNINGER OM INDHOLDS-BESKYTTELSESTEKNOLOGI PÅ WWW.EA.COM/LEGAL, HVIS OG NÅR DETTE ER TILGÆNGELIGT. DU SKAL VÆRE FYLDT MINDST 13 ÅR FOR AT HAVE ADGANG TIL ONLINEFUNKTIONER. OBLIGATORISKE INDHOLDSOPDATERINGER KAN BLIVE DOWNLOADET AUTOMATISK OG KRÆVER YDERLIGERE LAGERPLADS SAMT MULIGVIS BETALING TIL INTERNETUDBYDER OG KRÆVER YDERLIGERE KØB FOR AT FÅ ADGANG. EA KAN NEDLÆGGE ONLINEFUNKTIONER MED 30 DAGES VARSEL GIVET PÅ WWW.EA.COM/1/SERVICE-UPDATES.

Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Kategori: Racing Ekspansion pack: Nej
Releasedato: 2017-11-10 Forventet leveringstid: fra 2 arbejdsdag
Artikel nr.: 3040542415 Manufacturer:
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 1 Gennemsnitlig vurdering: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Fantastisk underholdning. Kæmpe kamp mellem ungerne, om at få lov til at spille.

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 126 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 91 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 58 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »