Need For Speed Heat (Playstation 4)

339 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  fra 2 arbejdsdag

Sælges af CDON.COM

Dette produkt tilhører og leveres af CDON.COM.

Arbejd om dagen, og sats det hele om natten i Need for Speed™ Heat, et nervepirrende racerspil, hvor du skal tage kampen op mod byens korrupte politi, mens du opnår din plads blandt byens racerelite. Om dagen deltager du i Speedhunter Showdown, en lovlig konkurrence, hvor du tjener penge, som du kan bruge på at tilpasse og opgradere din samling af hurtige biler. Når din øse ser perfekt ud og er hypertunet, kan du skrue op for intensiteten og køre ud i natten, hvor du og dit hold møder konkurrenterne i ulovlige gaderacerløb, der opbygger dit omdømme og giver dig adgang til større løb og bedre reservedele. Men en lovløs specialstyrke søger i ly af natten at stoppe dig og stjæle alt, hvad du har tjent. Tag kampen op mod dem, og sæt alt på spil for undergrundshæder, eller tag tilbage til din base, hvor du kan begynde endnu en spændende dag. Vejene, risiciene og bilerne bliver ved med at komme i dette gaderacerspil, hvor dit hold bakker dig op, din garage er flydt med lækre øser, og byen er din evige legeplads.

 

OPLEV BL.A.

Tag chancer, tag føringer – Giv den hele armen i Speedhunter Showdown om dagen, mens du konkurrerer om at vinde boksen i racerløb, drift-konkurrencer og terrængående begivenheder. Om natten kan du udfordre hele byen med undergrundsløb, der opbygger dit omdømme. Men hold øje med panserne, for når solen går ned, er det ikke kun dig, der bryder reglerne. Spændingen stopper aldrig, mens du tager store chancer, der får adrenalinen til at pumpe.

 

Vær uregerlig, vær ekspressiv – Der er endnu flere muligheder for at tilpasse din bilpark og din identitet bag rattet, så der er ingen grund til at holde sig tilbage. Vær unik, så alle ved, hvem du er. Det gælder også dine hjul. Du kan tune din bils ydelse og dens styring, så den passer til din spillestil, og opbygge et hold af online-venner, der kan hjælpe dig med at fræse asfalt i Palm City. Og hvis nogen prøver at stoppe dig, bliver det først for alvor sjovt.

 

Snyd strømerne – Du skal gøre dig umage, hvis du vil genere politiet, der patruljerer Palm City i løbet af dagen. Men efter mørkets frembrud ændrer spillets regler sig, for så kommer en uberegnelig specialstyrke i spillet, der er på jagt efter dig og dine biler. Dyk dybere ned i historien, hvor du tørner sammen med specialstyrkens leder, løjtnant Mercer, når I kæmper om at dominere gaderne.

 

HYBRID-BESKRIVELSE

Arbejd om dagen, og sats det hele om natten i Need for Speed™ Heat, et spændende racerspil, hvor du skal tage kampen op mod byens korrupte politi, mens du opnår din plads blandt byens racerelite.

Tag chancer, tag føringer – Giv den hele armen i Speedhunter Showdown om dagen, mens du konkurrerer om at vinde boksen i racerløb, drift-konkurrencer og terrængående begivenheder. Om natten kan du udfordre hele byen med undergrundsløb, der opbygger dit omdømme.

Vær uregerlig, vær ekspressiv – Der er endnu flere muligheder for at tilpasse din bilpark og din identitet bag rattet, så der er ingen grund til at holde sig tilbage. Vær unik, så alle ved, hvem du er.

Snyd strømerne – Du skal gøre dig umage, hvis du vil genere politiet, der patruljerer Palm City i løbet af dagen. Men efter mørkets frembrud ændrer spillets regler sig, for så kommer en uberegnelig specialstyrke i spillet, der er på jagt efter dig og dine biler.

 

Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Kategori: Sport Ekspansion pack: Nej
Releasedato: 2019-11-08 Forventet leveringstid: fra 2 arbejdsdag
Artikel nr.: 3048340761 Manufacturer:
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 2 Gennemsnitlig vurdering: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Super fedt spil. Billigst her på cdon :))

Kan fåes meget meget billigere hos coolshop.dk

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 161 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 109 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 66 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »