Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Little Big Planet 3 HITS

(0)
Skrive en anmeldelse

Playstation 4

149 kr.
Fragt fra 29 kr.
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  Fra 2 arbejdsdag
  Fragt fra 29 kr.
 • Sælges og sendes af CDON

Overvåg prisen på produktet

 • Adventure, Børn
 • Playstation 4

Sackboy og en ny flok helte springer ind på PlayStation i det største, håndlavede eventyr til dato.

Red en fantasiverden.
Brug Sackboy og hans nye venner Toggle, OddSock og Swoops unikke evner til at udforske alle hjørner af fantasisfæren og opklare mysteriet om planeten Bunkum. Og så kan du udforske de fantastiske nye baner og spil, som LittleBigPlanet-fællesskabet har skabt og delt.

Væk din egen fantasi med de kraftige tilpasningsværktøjer, og del dine kreationer med verden ved at trykke på PS4 SHARE-knappen.


I LBP3 bliver Sackboy transporteret til en ny planet ved navn Bunkum - et kreativt paradis, hvor en overflod af ideer strømmer hen over himlen. Uden at vide det kommer Sackboy til at hjælpe med at befri tre mytiske skabninger, titanerne, der kun er ude på at ødelægge Bunkum og forvandle planetens mest talentfulde producent Newton til et frygteligt monster. For at genskabe balancen får Sackboy brug for hjælp fra Bunkums fordums helte: Toggle, OddSock og Swoop.

 • Nye, spilbare figurer: du får tre nye, spilbare figurer - Toggle, OddSock og Swoop - der hver har deres unikke evner. Toggle kan antage to former, stor og lille. Store Toggle er tung og stærk, og han kan skubbe platforme ned og flytte tunge genstande. Lille Toggle er adræt og hurtig og kan smutte igennem smalle sprækker. OddSock er en hurtig, smidig og murhoppende fyr, mens Swoop kan flyve og svæve i høj fart og samle genstande op med sine kløer.
 • Fire spillere sammen i online- eller offlinespil: spil eventyrdelen, der er bygget udelukkende med værktøjer i spillet, eller download en brugerskabt bane, som du kan spille med op til tre venner i samarbejdsspil fra samme sofa eller online via tilfældig matchmaking.
 • Mægtige, lette og nye produktionsværktøjer: vi har lavet produktionsapparatet helt om og tilføjet kraftige, nye værktøjer samt tilpasset, hvordan hver af de fire spilbare figurer ser ud og er at spille med. Dermed har vi givet fællesskabet endnu flere muligheder for at lave brugerskabt indhold. Det er også blevet lettere at producere med fremskridt som fx den nye touchpad på den trådløse DUALSHOCK®4-controller, der giver en meget mere indlevende oplevelse.
 • Frisk næstegenerationsoplevelse: PS4-systemet tilbyder forbedret funktionalitet, avanceret spilydelse og opgraderet grafik med fire gange så høj teksturopløsning og ekstra dybdeoplevelse i fuld 1080p HD. Ved at udnytte PS4-systemets nøglefunktioner tilbyder LBP3 spillerne den bedste LBP-oplevelse til dato.
 • Del mere: ved at opbygge spillet omkring det stærke LBP-fællesskab tilbyder LBP3 spillerne endnu flere måder at dele deres oplevelser på. Via SHARE-knappen på den trådløse DUALSHOCK®4- controller kan spillerne nu dele deres seneste bedrift eller redigere og udgive videoklip direkte fra spillet.
 • Sammenhængende LBP-fællesskab på tværs af platforme: LBP3 giver spillerne på PS4-systemet adgang til over 8,5 millioner tidligere udgivne fællesskabsbaner, så de får et sammenhængende og omfattende fællesskab
Expansionspakke:
Nej
Genre:
Adventure
Børn
Formater:
Playstation 4
EAN:
711719413974

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.