Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Ghost of Tsushima
Ghost of Tsushima
Ghost of Tsushima
Ghost of Tsushima
Ghost of Tsushima
Ghost of Tsushima
Ghost of Tsushima
Ghost of Tsushima
Ghost of Tsushima

1 / 9

Ghost of Tsushima

399 kr.

-20%

Rek pris. 499 kr.
I slutningen af det 13. århundrede har det mongolske rige lagt hele nationer øde for at erobre østen. Øen Tsushima er alt, der står mellem Japan og den enorme mongolske flåde, anført af den nådesl&o
 • Action
 • Playstation 4
Læs mere

I slutningen af det 13. århundrede har det mongolske rige lagt hele nationer øde for at erobre østen. Øen Tsushima er alt, der står mellem Japan og den enorme mongolske flåde, anført af den nådesløse og snedige general Khotun Khan. Øen står i flammer efter det første mongolske angreb, og samuraien Jin Sakai er sin klans eneste overlevende. Han sværger at beskytte sit folk og tilbageerobre sit hjem – koste hvad det vil. Nu må han opgive de traditioner, der har betydet alt for hans liv som kriger, og følge spøgelsets vej i en utraditionel krig for Tsushimas frihed.

 

 • I det krigshærgede Tsushima har oldgammel skønhed overlevet. I dette action-eventyrs åbne verden skal du udforske umådelige landskaber og overdådigt terræn, møde et spraglet persongalleri, finde forhistoriske vartegn og opdage Tsushimas skjulte skønhed.
 • Spøgelset fødes: For at vinde Tsushima tilbage skal Jin have hjælp af gamle venner og nye, usandsynlige allierede. Han må opgive sine traditioner og blive en ny slags kriger, så han kan beskytte resterne af sit hjem – koste hvad det vil.
Mudder, blod og stål: Grib din katana i vilde samuraikampe, bliv mesterskytte med buen over lange afstande, og angrib uset fra skyggerne, så fjenden ikke har en chance. 

©2020 Sony Interactive Entertainment LLC. Ghost of Tsushima er et varemærke tilhørende Sony Interactive Entertainment LLC.
Upptäck mer inom Spil Alle spil
 • Expansionspakke
  Nej
 • Genre
  Action
 • Formater
  Playstation 4
 • EAN
  0711719364900
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .