FIFA 20 (Xbox One)

-18%

449 kr
Ord. pris 549 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  fra 2 arbejdsdag

Sælges af CDON.COM

Dette produkt tilhører og leveres af CDON.COM.EA SPORTS™ FIFA 20 med Frostbite™* til PlayStation 4, Xbox One og pc vækker to sider af hele verdens spil til live – de traditionelle, professionelle 11 mod 11-kampe på grønsværen og en spritny, autentisk streetfodboldoplevelse i EA SPORTS VOLTA. FIFA 20 byder på nyskabelser over hele banen: FOOTBALL INTELLIGENCE åbner op for uhørt realistisk gameplay, FIFA Ultimate Team™ giver dig endnu flere måder at sammensætte dit drømmehold på, og EA SPORTS VOLTA sparker bolden tilbage på asfalten med et autentisk bud på fodbold på små baner.

 

VOLTA

 


EA SPORTS VOLTA sparker bolden tilbage på asfalten med den autentiske kultur, kreativitet og stil forbundet med spillet på de små baner. Opbyg din figur, udtryk din stil, og spil forskellige former for frit flydende fodbold i forskellige omgivelser rundt omkring i verden.

 

VOLTA-gameplay: Udtryk din stil med et spritnyt gameplaysystem med fødderne solidt placeret i realistisk fodbold. Glæd dig til fodbold med blot 2, 3, 4 spillere på hvert hold, der dyster på gaden, i bure og på futsalbaner verden over. Gameplayet i VOLTA giver dig nye værktøjer til at fordybe dig i fodboldspillet, som f.eks. simple og lynhurtige vip, førstegangsberøringer og finter, nye flairanimationer og naturligvis muligheden for at bruge banderne som en ekstra medspiller.

 

Spiller: VOLTA giver dig utallige muligheder for at gøre din spiller unik: fra tøj, frisure og tatoveringer til jubelsceneemotes under kampene. Opret din egen mandlige eller kvindelige spiller, og vis dem frem på tværs af de mange forskellige spiltyper i VOLTA.

 

Beklædning: Vis din stil frem i VOLTA ved at udstyre dine spillere med de seneste forfængelighedsgenstande og de seneste trends, uanset om det drejer sig om trøjer, sko og sweaters eller forskellige tatoveringer og frisurer. Lås op for flere forfængelighedsgenstande ved at gennemføre udfordringer på din rejse gennem VOLTA.

 

Steder: VOLTA vækker fodboldlegepladser verden over til live.
 VOLTA giver spillere smag for det globale spils regionale kulør med alt fra fodgængertunneler i Amsterdam over fodboldbure i London til en bane på et tag i Tokyo.

 

Kamptyper: Tilpasning og skræddersyede løsninger er den røde tråd i VOLTA. Spil 3 mod 3-fremløb (uden målmænd), 4 mod 4, 4 mod 4-fremløb, 5 mod 5 og professionel futsal. Derudover tilbyder VOLTA baner i en række forskellige størrelser og omgivelser samt muligheden for at slå bander til og fra, så spillere får mulighed for at spille det smukke spil, lige som de vil.

 

Spiltyper:

 

 • VOLTA – Kick-off: Tag dine foretrukne professionelle hold med ud på asfalten, og dyst på og i en række forskellige VOLTA-baner og -kampformater. Spil PSG mod Lyon i Paris, det madrilenske lokalopgør på de spanske gader eller Chelsea mod Spurs i et bur i London.
 • VOLTA-verden: Opbyg dit VOLTA-hold ved at spille singleplayerkampe i forskellige formater og omgivelser mod fællesskabsgenererede trupper. Efter hver sejr kan du rekruttere en spiller fra modstanderholdet og dermed styrke din trups kvaliteter og holdånd.

 

 • VOLTA-historie: Tag på en rejse jorden rundt med din spiller i en historiedrevet spiltype, hvor du kommer til at stå over for forskellige legender fra streetfodboldens verden. Optjen præmier, tilpas din spiller, rekruttér spillere til din trup, og forsøg at nå til turneringen over dem alle: VOLTA World Championship i Buenos Aires.

 

 • VOLTA-liga: Kæmp dig vej mod oprykning, og forsøg at undgå nedrykning i VOLTA-onlineligaen. De nye spiller mod spiller-formater sætter dit hold op mod andre hold online, hvor tilstrækkeligt mange sejre medfører oprykning til en højere division.

 

Der kommer flere oplysninger senere.  

 

SPILFUNKTIONER

 


Oplev FOOTBALL INTELLIGENCE, en gennemgribende gentænkning, der åbner op for uhørt realistisk gameplay. FOOTBALL INTELLIGENCE løfter alle aspekter af spillet på banen: med bolden, uden bolden og gennem bolden. Det bygger på tre grundprincipper: Afgørende øjeblikke (med bolden), Autentisk spilflow (uden bolden) og Boldfysik (gennem bolden). Denne tilgang sikrer, at spilleren er i fokus og midt i kampens hede i hvert opgør.

 

Autentisk spilflow: Bevidsthed om tid, rum og positioner er helt afgørende for fodboldspillere i verdensklasse. Med Autentisk spilflow kommer hver eneste AI-styret spiller til at handle med disse koncepter i baghovedet, hvilket er med til at skabe mere tid og plads til alle spillere, hvilket giver spilleren bag skærmen flere muligheder for at udtrykke sig.

 

 • Dynamiske én mod én-situationer: Inspireret af spiltempoet i verdens bedste ligaer har vi skabt et mere dynamisk kampflow med mere realistisk positionering og mere troværdige temposkift, hvilket skaber flere én mod én-situationer, der lægger vægt på brugerstyrede Afgørende øjeblikke.
 • AI-forsvarsspil: Positionerings- og tacklesystemet har fået en overhaling, hvilket giver AI'en bedre muligheder for at støtte den brugerstyrede spiller. AI'en tilbyder intelligent defensiv støtte og belønner smart forsvarsspil fra brugerens side.
 • Naturlige spillerbevægelser: Nyskabelser inden for bevægelse og positionering gør AI-spillerne i stand til at bevæge sig på mere naturlige og velovervejede måder end nogensinde før, hvilket skaber mere realistiske fodboldbevægelser hos alle spillere på banen.

 

Afgørende øjeblikke: En fodboldkamp består af en række vigtige øjeblikke, der kan afgøre det endelige udfald. Uanset om det er gennem kølige afslutninger på den sidste tredjedel eller kontrollerede tacklinger i sidste øjeblik, vindes eller tabes kampe i de brugerstyrede Afgørende øjeblikke.

 

 • Sidelæns driblinger: Den nye sidelæns driblemekanik føjer en ny dimension til angrebsspillet ved at give spillere mulighed for at bevæge sig mere smidigt end nogensinde før i deres forsøg på at lokke en modstander tæt på for derefter at sætte denne af med fart eller finter.
 • Kontrollerede tacklinger: Ved hjælp af aktive berøringer fremmes og belønnes brugerstyrede tacklinger via en bred vifte af nye tackleanimationer. Jo renere tacklingen er, desto mere sandsynligt er det, at den tacklende spiller får kontrol over bolden.
 • Forbedring af dødbolde: En forbedring af dødboldmekanikken, der giver flere måder at placere direkte frispark og straffespark på, hvilket flytter fokus over på færdighedselementet i at ramme bolden rigtigt og gør det at sparke dødbolde mere tilfredsstillende end nogensinde før.
 • Kølige afslutninger: Skudsystemet er blevet justeret, så du vil komme til at opleve mere ensartede og kliniske afslutninger. Dette giver en mere virkelighedstro afslutningsoplevelse, der i højere grad belønner autentiske afslutninger og giver højere risiko, men også større belønninger i svære situationer som f.eks. ved indlæg på flugtere.

 

Boldfysik: Den sidste dynamiske komponent bag en god fodboldkamp er selve bolden. Boldfysiksystemet løfter spillet til et nyt realismeniveau ved at tilbyde nye skudbaner, mere realistiske tackledueller og fysikstyrede udfald.

 

 • Fodboldbevægelser: Forbedringer af bevægelsessystemet giver mere autentisk skrue på bolden og mere troværdige opspring, hvilket kun højner realismen. Dette skaber en mere virkelighedstro fodboldoplevelse.
 • Nye skudbaner: Det nye boldbevægelsessystem låser op for en bred vifte af nye, realistiske boldbaner fra teknisk svære skud, der dykker, og bolde, der knækker i luften, til skruede dødbolde og førstegangsafslutninger, der langsomt stiger.

 

 

UEFA CHAMPIONS LEAGUE, UEFA EUROPA LEAGUE OG UEFA SUPER CUP

Verdens mest prestigefyldte klubturneringer, herunder UEFA Champions League, Europa League og Super Cup, vækkes til live i FIFA 20 med autentiske UEFA-elementer som bl.a. officiel tv-transmissionsgrafik, officielle emblemer på spilledragter, officielle kampbolde og ikoniske trofæer samt en bred vifte af spiltyper som bl.a. FIFA 20 Ultimate Team, Karriere, en enkeltstående Champions League-spiltype og meget mere.

 

FIFA 20 ULTIMATE TEAM™ (FUT)

Der kommer flere oplysninger om spiltypen i august 2019.

 

ANDRE SPILTYPER

Der kommer flere oplysninger om de andre spiltyper og funktioner i spillet senere på sommeren.

 

 • Ny Kick-off-oplevelse
 • Karriere
 • Proklubber
 • Tekniske udfordringer

 

 

PRODUKTSPECIFIKATIONER

Udgiver: Electronic Arts Inc.

Udvikler: EA Vancouver og EA Romania

Udgivelsesdato: 27. september, 2019

Klassificering: Afventer klassificering

Antal spillere online: 1-22

Antal spillere offline: 1-4

Hjemmeside: http://easports.com/dk/fifa

Facebook: http://facebook.com/easportsfifa

Twitter: http://.twitter.com/easportsfifa

Instagram: http://.instagram.com/easportsfifa/

 

Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Kategori: Sport Ekspansion pack: Nej
Releasedato: 2019-09-27 Forventet leveringstid: fra 2 arbejdsdag
Artikel nr.: 3047874751 Manufacturer:
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 9 Gennemsnitlig vurdering: 1
0%
0%
0%
0%
100%

Sidste gang jeg forudbestiller game fra cdon, spil ikke dukket op 2 dage efter release, og på tilbud flere steder i fysiske butikker, ku have sparet 29,- og spillet mange kampe allerede.

Jeg kan se jeg ikke er den eneste der ikke har modtaget min vare.

Am so furious we tried to use the code but wrote it already used ?? then sitting with a boy who is very disappointed.. My boy told me that we should buy it from Fotex which is only 399 this weekend!!!@!

Er så rasende vi forsøgte at bruge koden men den skrev den allerede var brugt?? så sidder med en dreng der er mega skuffet

Fik idag en kode, men koden virker ikke til xbox

Aldrig forudbestil et spil fra cdon...

Jeg har modtaget en kode i dag, men koden understøtter kun computer i følge en medarbejder fra microsoft. Dårlig service, og ærlig talt snyder i jeres kunder!!

Tak, så forstår jeg bedre den e-mail jeg fik tilsendt .

Totalt fiasko... havde forudbestilt det og fik i dag en redeem kode. Men man kan stadig ikke spille det, fordi i ikke har leveret CD'en.. Har talt med Microsoft, og de kan ikke gøre noget.. Det her er snyd og ikke i orden!

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 180 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 118 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 71 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »