FIFA 20 (Playstation 4)

269 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  fra 2 arbejdsdag

Sælges af CDON.COM

Dette produkt tilhører og leveres af CDON.COM.
 • Indgår i samlingssiden:
 •  FIFA 20EA SPORTS™ FIFA 20 med Frostbite™* til PlayStation 4, Xbox One og pc vækker to sider af hele verdens spil til live – de traditionelle, professionelle 11 mod 11-kampe på grønsværen og en spritny, autentisk streetfodboldoplevelse i EA SPORTS VOLTA. FIFA 20 byder på nyskabelser over hele banen: FOOTBALL INTELLIGENCE åbner op for uhørt realistisk gameplay, FIFA Ultimate Team™ giver dig endnu flere måder at sammensætte dit drømmehold på, og EA SPORTS VOLTA sparker bolden tilbage på asfalten med et autentisk bud på fodbold på små baner.

 

VOLTA

EA SPORTS VOLTA sparker bolden tilbage på asfalten med den autentiske kultur, kreativitet og stil forbundet med spillet på de små baner. Opbyg din figur, udtryk din stil, og spil forskellige former for frit flydende fodbold i forskellige omgivelser rundt omkring i verden.

 

VOLTA-gameplay: Udtryk din stil med et spritnyt gameplaysystem med fødderne solidt placeret i realistisk fodbold. Glæd dig til fodbold med blot 2, 3, 4 spillere på hvert hold, der dyster på gaden, i bure og på futsalbaner verden over. Gameplayet i VOLTA giver dig nye værktøjer til at fordybe dig i fodboldspillet, som f.eks. simple og lynhurtige vip, førstegangsberøringer og finter, nye flairanimationer og naturligvis muligheden for at bruge banderne som en ekstra medspiller.

 

Spiller: VOLTA giver dig utallige muligheder for at gøre din spiller unik: fra tøj, frisure og tatoveringer til jubelsceneemotes under kampene. Opret din egen mandlige eller kvindelige spiller, og vis dem frem på tværs af de mange forskellige spiltyper i VOLTA.

 

Beklædning: Vis din stil frem i VOLTA ved at udstyre dine spillere med de seneste forfængelighedsgenstande og de seneste trends, uanset om det drejer sig om trøjer, sko og sweaters eller forskellige tatoveringer og frisurer. Lås op for flere forfængelighedsgenstande ved at gennemføre udfordringer på din rejse gennem VOLTA.

 

Steder: VOLTA vækker fodboldlegepladser verden over til live.
 VOLTA giver spillere smag for det globale spils regionale kulør med alt fra fodgængertunneler i Amsterdam over fodboldbure i London til en bane på et tag i Tokyo.

 

Kamptyper: Tilpasning og skræddersyede løsninger er den røde tråd i VOLTA. Spil 3 mod 3-fremløb (uden målmænd), 4 mod 4, 4 mod 4-fremløb, 5 mod 5 og professionel futsal. Derudover tilbyder VOLTA baner i en række forskellige størrelser og omgivelser samt muligheden for at slå bander til og fra, så spillere får mulighed for at spille det smukke spil, lige som de vil.

 

Spiltyper:

 

 • VOLTA – Kick-off: Tag dine foretrukne professionelle hold med ud på asfalten, og dyst på og i en række forskellige VOLTA-baner og -kampformater. Spil PSG mod Lyon i Paris, det madrilenske lokalopgør på de spanske gader eller Chelsea mod Spurs i et bur i London.
 • VOLTA-verden: Opbyg dit VOLTA-hold ved at spille singleplayerkampe i forskellige formater og omgivelser mod fællesskabsgenererede trupper. Efter hver sejr kan du rekruttere en spiller fra modstanderholdet og dermed styrke din trups kvaliteter og holdånd.

 

 • VOLTA-historie: Tag på en rejse jorden rundt med din spiller i en historiedrevet spiltype, hvor du kommer til at stå over for forskellige legender fra streetfodboldens verden. Optjen præmier, tilpas din spiller, rekruttér spillere til din trup, og forsøg at nå til turneringen over dem alle: VOLTA World Championship i Buenos Aires.

 

 • VOLTA-liga: Kæmp dig vej mod oprykning, og forsøg at undgå nedrykning i VOLTA-onlineligaen. De nye spiller mod spiller-formater sætter dit hold op mod andre hold online, hvor tilstrækkeligt mange sejre medfører oprykning til en højere division.

 

Der kommer flere oplysninger senere.  

 

SPILFUNKTIONER

 


Oplev FOOTBALL INTELLIGENCE, en gennemgribende gentænkning, der åbner op for uhørt realistisk gameplay. FOOTBALL INTELLIGENCE løfter alle aspekter af spillet på banen: med bolden, uden bolden og gennem bolden. Det bygger på tre grundprincipper: Afgørende øjeblikke (med bolden), Autentisk spilflow (uden bolden) og Boldfysik (gennem bolden). Denne tilgang sikrer, at spilleren er i fokus og midt i kampens hede i hvert opgør.

 

Autentisk spilflow: Bevidsthed om tid, rum og positioner er helt afgørende for fodboldspillere i verdensklasse. Med Autentisk spilflow kommer hver eneste AI-styret spiller til at handle med disse koncepter i baghovedet, hvilket er med til at skabe mere tid og plads til alle spillere, hvilket giver spilleren bag skærmen flere muligheder for at udtrykke sig.

 

 • Dynamiske én mod én-situationer: Inspireret af spiltempoet i verdens bedste ligaer har vi skabt et mere dynamisk kampflow med mere realistisk positionering og mere troværdige temposkift, hvilket skaber flere én mod én-situationer, der lægger vægt på brugerstyrede Afgørende øjeblikke.
 • AI-forsvarsspil: Positionerings- og tacklesystemet har fået en overhaling, hvilket giver AI'en bedre muligheder for at støtte den brugerstyrede spiller. AI'en tilbyder intelligent defensiv støtte og belønner smart forsvarsspil fra brugerens side.
 • Naturlige spillerbevægelser: Nyskabelser inden for bevægelse og positionering gør AI-spillerne i stand til at bevæge sig på mere naturlige og velovervejede måder end nogensinde før, hvilket skaber mere realistiske fodboldbevægelser hos alle spillere på banen.

 

Afgørende øjeblikke: En fodboldkamp består af en række vigtige øjeblikke, der kan afgøre det endelige udfald. Uanset om det er gennem kølige afslutninger på den sidste tredjedel eller kontrollerede tacklinger i sidste øjeblik, vindes eller tabes kampe i de brugerstyrede Afgørende øjeblikke.

 

 • Sidelæns driblinger: Den nye sidelæns driblemekanik føjer en ny dimension til angrebsspillet ved at give spillere mulighed for at bevæge sig mere smidigt end nogensinde før i deres forsøg på at lokke en modstander tæt på for derefter at sætte denne af med fart eller finter.
 • Kontrollerede tacklinger: Ved hjælp af aktive berøringer fremmes og belønnes brugerstyrede tacklinger via en bred vifte af nye tackleanimationer. Jo renere tacklingen er, desto mere sandsynligt er det, at den tacklende spiller får kontrol over bolden.
 • Forbedring af dødbolde: En forbedring af dødboldmekanikken, der giver flere måder at placere direkte frispark og straffespark på, hvilket flytter fokus over på færdighedselementet i at ramme bolden rigtigt og gør det at sparke dødbolde mere tilfredsstillende end nogensinde før.
 • Kølige afslutninger: Skudsystemet er blevet justeret, så du vil komme til at opleve mere ensartede og kliniske afslutninger. Dette giver en mere virkelighedstro afslutningsoplevelse, der i højere grad belønner autentiske afslutninger og giver højere risiko, men også større belønninger i svære situationer som f.eks. ved indlæg på flugtere.

 

Boldfysik: Den sidste dynamiske komponent bag en god fodboldkamp er selve bolden. Boldfysiksystemet løfter spillet til et nyt realismeniveau ved at tilbyde nye skudbaner, mere realistiske tackledueller og fysikstyrede udfald.

 

 • Fodboldbevægelser: Forbedringer af bevægelsessystemet giver mere autentisk skrue på bolden og mere troværdige opspring, hvilket kun højner realismen. Dette skaber en mere virkelighedstro fodboldoplevelse.
 • Nye skudbaner: Det nye boldbevægelsessystem låser op for en bred vifte af nye, realistiske boldbaner fra teknisk svære skud, der dykker, og bolde, der knækker i luften, til skruede dødbolde og førstegangsafslutninger, der langsomt stiger.

 

 

UEFA CHAMPIONS LEAGUE, UEFA EUROPA LEAGUE OG UEFA SUPER CUP

Verdens mest prestigefyldte klubturneringer, herunder UEFA Champions League, Europa League og Super Cup, vækkes til live i FIFA 20 med autentiske UEFA-elementer som bl.a. officiel tv-transmissionsgrafik, officielle emblemer på spilledragter, officielle kampbolde og ikoniske trofæer samt en bred vifte af spiltyper som bl.a. FIFA 20 Ultimate Team, Karriere, en enkeltstående Champions League-spiltype og meget mere.

 

FIFA 20 ULTIMATE TEAM™ (FUT)

Der kommer flere oplysninger om spiltypen i august 2019.

 

ANDRE SPILTYPER

Der kommer flere oplysninger om de andre spiltyper og funktioner i spillet senere på sommeren.

 

 • Ny Kick-off-oplevelse
 • Karriere
 • Proklubber
 • Tekniske udfordringer

 

 

PRODUKTSPECIFIKATIONER

Udgiver: Electronic Arts Inc.

Udvikler: EA Vancouver og EA Romania

Udgivelsesdato: 27. september, 2019

Klassificering: Afventer klassificering

Antal spillere online: 1-22

Antal spillere offline: 1-4

Hjemmeside: http://easports.com/dk/fifa

Facebook: http://facebook.com/easportsfifa

Twitter: http://.twitter.com/easportsfifa

Instagram: http://.instagram.com/easportsfifa/

 

Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Kategori: Sport Ekspansion pack: Nej
Releasedato: 2019-09-27 Forventet leveringstid: fra 2 arbejdsdag
Artikel nr.: 3047874750 Manufacturer:
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 43 Gennemsnitlig vurdering: 1
0%
0%
0%
0%
100%

Har heller ikke modtaget mit FIFA spil og har været nød til at købe et andet til min søn på 13 år som selv have sparet sammen til at kun købe det. Så jeg handler bare ikke hos jer mere.

Jeg er ligeså skuffet som alle jer andre over ikke fået leveret mit spil i fredags. Men den kode i har fået er til brug inden i spillet (altså i Ultimate team) og ikke til at få selve spillet

Forudbestilte også FIFA 20. Jeg betalte for fragt, men fik istedet for et fysisk spil, en kode til at downloade spillet, som så heller ikke virkede. Hvad sker der? Svar venligst CDON

Jeg har nu måttet købe mit spil andetsteds. Jeg har skrevet til jer og annulleret ordren, da I ikke levede op til betingelserne, I selv har stillet. I skriver tilbage, at jeg skal returnere spillet. JEG HAR IKKE FÅET DET! Returner venligst min betaling med det samme.

Betaler 30 kr for levering og modtager så en ineffektiv kode.. Fanme ringe service af CDON og bliver meldt hvis ikke jeg modtager et spil i en allerhelvedes fart!

Det samme som alle andre. Skandaløst!!!

Nordens største platugler

Den kode jeg modtog virker heller ikke..... det her topper virkelig "dårlig kundeservice"..

Øv øv, vi har heller ikke modtaget spillet... og den kode vi så efterfølgende har fået tilsendt - virker heller ikke !
I plejer ellers at være til at stole på - men denne gang er vi godt nok skuffede !

En erstatning må være på sin plads når man ikke kan holde hvad man lover! Elendig service

Samme problem som alle andre har ikke fået FIFA 20 på udgivelsesdatoen. Det så dårlig forretning har betalt en fridag og så gå man ikke spillet der ikke engang fri retur hos jeg i er det dårligeste firma jeg nogensinde har handlet hos ??

Alle har samme problem og cdon burde give pengene tilbage for spillet omgående. De burde sagsøges! Pinligt de ikke engang svarer på mails eller gør noget ved problem.

Samme problem som alle andre. Det er godt nok ringe CDON

Utrolig skuffende... man har bestilt i så lang tid i forvejen, og glædet sig. Også skuffer cdon maksimalt!
Sidste gang jeg handler her ihvertfald.
Aldrig har jeg oplevet så ringe service.

Hej
Er vist ikke den eneste som er meget skuffet over at koden ikke virkede. Var helt sikker at jeg havde gjort något galt. Men det havde jeg så ikke. Vil meget gerne have mine penge tilbage

Fuck det her pis det virker ikke giv penge tilbage eller 2 koder med spillet

Samme som alle de andre siger, så virker den kode ikke i sender til os.. Så hvad vil i gøre for at hjælpe os med at få det til at virke.. Nu sidder jeg med en rigtig skuffet søn som havde glæde sig til at spille fifa20 her i weekenden :-(

Samme som alle andre. Har en meget skuffet søn som har glædet sig til at kunne spille spillet i weekenden. Ville være rart hvis cdon ville komme med en udmelding om at de er ved løse problemet.

Hej, min kæreste købte spillet til mig, dog uden helt, hverken modtaget spillet fysisk, dog modtaget en redeem kode som ikke virker!
*Fusk!*

Har intet fysisk spil modtaget, men en aktiveringskode, som ikke virker.

Samme som alle andre. Ikke modtaget en gyldig voucher, Eller I hvert fald en som ikke aktivere spillet

Intet fysisk spil i postkassen og en e-mail med en digital kode der allerede er brugt, eller i hvertfald ikke fungerer.
Ring til mig mandag, jeg kræver kompensation.

Det er simpelthen fantastisk at i skal have 29kr fragt, for så at sende et mail, hvori der er en kode til fifa som ikke engang fungere. Sidste gang jeg har handlet hos jer.

Vi har heller ikke modtaget spillet endnu, det er rigtig dårligt når man forud bestiller og så ikke modtager sit spil på relase dagen.

Heller ingen spil her

Hvis der er flere der stadig ikke har modtaget spillet ligesom mig, må i gerne like!

Jeg har ikke modtager en kode der virker!!!

Andre der har aktiveret sin kode og ingenting sker og ingen spil kommer frem

Dette er svindel - man får ikke leveret noget FIFA20, og kan ikke få noget kundeservice. Køb ikke spil her!!!!!!!!

FUCKING LORTE C-DON
HAR HELLER IKKE FÅET SPILLET!!!!
HVAD SKER DER?!?!

lille lorte side, sidder her kl 17:30 og har ikke fået mit spil. kæft i skulle til at stramme op på det pis der.

Det pisse irriterende at ens kode ikke virker

Har heller ikke fået spillet som alle andre der har købt fifa på cdon.com
Handler aldrig her igen

Det er godt nok for dårligt at de ikke kan holde de ting som de lover, håber godt nok man for noget igen efter deres fejl da.....

Har fået en kode som ikke virker... simpelthen for dårligt!

Har samme problem som I andre... Er der andet at gøre end bare vente og håbe det snart kommer til download?

Simpelthen for ringe. Jeg forudbestilte for over en måned siden og forventede at være med til at spille på releasedatoen. Det er jo hele meningen med at forudbestille. Men som jer andre har jeg heller ikke modtaget spillet. Virkelig ringe.

Har forudbestilt spillet og fået tilsendt en kode som ikke virker!

Godt at vide at jeg aldrig skal bestille fra CDON igen. Lær at levere til tiden eller hold jer til digitale kopier med koder DER FAKTISK VIRKER.

Har forudbestilt FIFA 20, men har ikke modtaget det på release datoen. Er det ikke meningen med en forudbestilling?

Som alle andre modtager jeg ikke spillet....

Hvad er det for noget fis at man ikke modtager sit produkt den dag spillet skulle udkomme. 0 stjerner herfra hvis man kan give det

Hvis jeg kunne havde de fået 0 stjerner uden tvivl, jeg sidder her klokken 14, og har ikke modtaget mit spil endnu, jeg forudbestilte spillet 16 dage før releasedagen, så de har haft tid nok til at sende spillet, men de valgte at gøre det i sidste øjeblik, og det var for sent til at jeg kunne modtage mit spil på dagen. Bestiller ikke fra CDON mere, da alle andre internetsider godt kan finde ud af at levere til den dato de lover.
Jeg er skuffet.

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 150 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 103 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 64 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »