Dragon Quest Builders 2 (Nintendo Switch)

499 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  fra 2 arbejdsdag

Sælges af CDON.COM

Dette produkt tilhører og leveres af CDON.COM.

Saml materiale og skab våben, byg hus eller hele byer.

Et byggespil, men også et rollespilseventyr hvor du kan udforske store øer, gå på missioner, kæmpe mod monstre og bosser i en stor verden. Her er der en hyggelig single spiller tilstand med en story og der er også en multiplayer tilstand for op til fire spillere online. Skab og skræddersy din spilleperson, samarbejd med din frygtløse ven Malroth, saml færdigheder og slås mod Children og Hargon, en grum og ond kult som dyrker ødelæggelse! Byg online og spil med dine venner. Sammen kan I skabe noget rigtig pragtfuldt.

Lad ikke cifret 2 i spillets titel snyde dig for meget. Dette er ikke bare en efterfølger, men mere et fritstående eventyr som præsenterer nye spille personer, en storslagen verden med nærmest ubegrænsede byggekombinationer, og en handling som både fans af det tidligere spil og nybegyndere vil sætte pris på!

De ondskabsfulde Children of Hargon har bestemt sig for at udrydde alle skabere og forbyde byggeri, madlavning og fremstilling helt. I deres forsøg om at sprede deres destruktive lære, fanger kulten alle konstruktørerne i verden. Alt håb virker til at være fortabt, indtil du, en ung lærling, lykkes at flygte fra Children of Hargon.

Efter at være havnet på stranden på den øde ø, Isle of Awakening, møder du Malroth, en mystisk yngling som virker til at have tabt hukommelsen. Med hjælp af din nye, frygtløse ven begiver du dig ud på et stort eventyr for at samle nok færdigheder til at blive en udlært konstruktør. Men du skal regne med problemer, for Children og Hargon har ingen planer om at lade dig bygge i fred og ro. Kun du kan besejre the Children of Hargon, afsløre hemmelighederne om Malroths fortid og løse alle gåderne i dette mystiske land. Mød også andre byboer og lad dem hjælpe dig i din kamp!

 

Ekstramateriale via DLC

DLC-pakken gør et allerede stort spil endnu større! De følgende pakker er annoncerede og de kan købes separat eller sammen med et Season Pass.

 

 • Knickknack Pack (Release: 26. juli/omkostningsfri): Dette DLC koster ingenting og indeholder tre opskrifter, så du kan lave Pretty Paddle, Celebratory Soup og Ornate Adornment.
 • Hotto Stuff Pack (Release: 26. juli/betalingspakke): Dette DLC indeholder flere end 40 opskrifter for design og dekoration i en stil, som ligner Hotto Steppe – et roligt og harmonisk område i et fjernt land, hvor besøgere kan slappe af. Her får du også adgang til yderligere en ø, hvor du kan samle det materiale, som behøves til disse ny opskrifter.
 • Aquarium Pack (Release: 2. august/Betalingspakke): Dette DLC lader dig opdage en ø, som er perfekt til at fiske, nye opgaver og spillepersoner at møde. Lær dig at fange 40 forskellige fisk som du derefter kan have i et akvarie. Lås fiskestænger, badedragter, stråhatte, muligheden for at have hestehale op med mere.
 • Modernist Pack (Release: 9. august/Betalingspakke): Dette DLC indeholder flere end 70 forskellige opskrifter til at bygge moderne bygninger, ændre hårstil eller klæde sig på forskellige moderne måder. Tag også udfordringen om at bygge et luksuriøst og moderne hotel.
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Kategori: Action, Adventure Ekspansion pack: Nej
Releasedato: 2019-07-12 Forventet leveringstid: fra 2 arbejdsdag
Artikel nr.: 3046143362 Manufacturer:
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 188 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 122 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 73 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »