Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

DIRT 5

(0)
Skrive en anmeldelse

PS5 - Playstation 5

349 kr.
Fragt fra 29 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    Fra 2 arbejdsdag
    Fragt fra 29 kr.
  • Sælges og sendes af CDON

Overvåg prisen på produktet

  • Racing
  • PS5 - Playstation 5

Det nye møder det klassiske

DIRT 5 udgør et helt nyt kapitel i DIRT-serien – større og vildere end nogensinde, men med respekt for seriens kendetegn og DNA.  De nye funktioner og innovationer gør DIRT 5 til en komplet oplevelse af kulturen omkring off-road-racing, hvor du selv kan skabe de vildeste øjeblikke bag rattet.

Giv den gas over hele kloden

Tag på en jordomrejse, hvor du kan køre løb på mere end 70 unikke ruter fordelt på ti lokationer over hele verden i smukke omgivelser og med dynamiske vejreffekter – døgnet rundt. Der venter dig nye oplevelser, hver eneste gang du spiller, uanset om du kører løb på den frosne East River i New York, drøner under Christ the Redeemer i Brasilien eller nyder synet af nordlyset i Norge.

Ryk grænserne med fantastiske biler

Sæt dig bag rattet i en spændende og eklektisk samling af biler. Overvind de hårdeste terræner med de grusknusende maskiner, kør med ikoniske rallybiler i helt nye omgivelser, eller mærk kraften fra sprinterbiler med 900 hestekræfter. Rallycross, GT, trofæ-biler, buggier og muskelbiler fuldender den ultimative off-road-garage.

Indtag spotlyset i en stjernekarriere

De verdensberømte stemmeskuespillere Troy Baker og Nolan North står i spidsen for din historiedrevne karrieredel i DIRT 5. Under kyndig vejledning fra en tidlig mester er verdens øjne rettet mod dig – et lovende nyt talent, der har potentialet til at blive en stjerne inden for rallysportens verden. Vind sponsorater og unikke belønninger, besejr konkurrenterne i alle områderne, og tag opgøret mod din benhårde rival i den største karriere i seriens historie.

Konkurrér eller arbejd sammen i off-road-løb

DIRT 5 byder på delt skærm for op til fire spillere i lokalt offline-spil, heriblandt karrieredelen, og er det perfekte racerspil, når du vil spille med eller mod vennerne i sofaen. Online kan du kaste dig ud i kuraterede spillelister for op til 12 spillere og dyste i innovative målbaserede spiltyper.

Skab og gem oplevelser med nye funktioner

Gem oplevelserne fra dine vildeste løb med den avancerede fototilstand, og udtryk din kreativitet med den mest omfattende farvedesigner nogensinde i DIRT. Og der er flere nye funktioner, der giver dig mulighed for at spille og være kreativ som aldrig før i DIRT.

Expansionspakke:
Nej
Genre:
Racing
Formater:
PS5 - Playstation 5
EAN:
4020628715267

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.