Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Deathloop - Deluxe Edition

(0)
Skrive en anmeldelse

PC

649 kr.
Fragt fra 29 kr.
 • Forventet leveringstid:
  Kommende
  foreløbelig udgivelsesdato
  2021-09-14
  Fragt fra 29 kr.
 • Sælges og sendes af CDON

Overvåg prisen på produktet

 • FPS
 • PC

DEATHLOOP er et innovativt førstepersonsskydespil til PlayStation 5 og pc fra Arkane Lyon, det prisbelønnede studie bag Dishonered-serien. Det nye spil indeholder alle de karakteristiske elementer fra Arkanes unikke spildesign, der giver dig friheden til at spille, som du vil. I rollen som Colt er du fanget i en tidssløjfe på den mystiske ø Blackreef, hvor du er dømt til at gentage den samme dag igen og igen. Din eneste mulighed for at undslippe er ved at opspore informationer, der kan hjælpe dig med at finde otte mål, du skal snigmyrde, inden dagen starter forfra. Samtidig lurer Colts rival, Julianna, i skyggerne, og hun er også i besiddelse af mægtige evner og våben, som hun vil bruge til at dræbe stoppe ham med, så sløjfen bevares. Du kan vælge at spille som Julianna, hvormed DEATHLOOP skifter til jægerens perspektiv.

Deluxe Edition content:
• Eat The Rich Tribunal Unique Weapon 
•. 44 Karat Fourpounder Unique Weapon 
• "Party Crasher" Colt Character Skin 
• "Sharp Shooter" Julianna Character Skin 
• Original Game Soundtrack Selections 
• Two Trinkets (equippable in-game buffs) 

Arkanes enestående spildesign

Arkanes unikke spildesign giver dig mulighed for at vælge din foretrukne spillestil – du kan snige dig gennem banerne eller kaste dig hovedkulds ind i kampen, mens du skyder løs. I dit arsenal har du adgang til slagkraftige våben og endda overnaturlige kræfter, og du kan sammensætte dem i kombinationer, der ser lige så imponerende ud, som de er dødbringende. Vælg dine kræfter og våben med omhu, så du kan overleve i jægerens kamp mod den jagede.

DEATHLOOP er et helt nyt spil til den næste generation og udkommer eksklusivt på PlayStation 5 og pc. Spillet udnytter konsollens hardware til at vække Arkanes unikke vision til live med den nyeste teknologi, såsom haptisk feedback og adaptive aftrækkere, så kampene i spillet føles helt virkelige.

Arkanes singleplayer-design kombineret med dødbringende multiplayer

DEATHLOOP er Arkanes bud på en attentatspiltype for flere spillere, der sømløst blander singleplayer-design med dramaet fra multiplayer. Oplev Colts historie, mens du jagter dine mål på øen Blackreef for at bryde sløjfen og genvinde din frihed. Du kan også spille som snigmorderen Julianna og liste dig ind i andre spilleres kampagner for at dræbe Colt og holde ham fanget i sløjfen. Multiplayer-delen er helt valgfri, og du kan vælge at få AI'en til at styre Julianna i kampagnen.

Sløjfer = viden, viden= styrke

Du lærer noget nyt fra hver eneste sløjfe i DEATHLOOP, så du kan tilpasse og forbedre din spillestil. Find spor og hints, så du kan eliminere dit mål, inden dagen starter forfra. Afslør forhold og planer, og gør det nødvendige for at tilegne dig den afgørende vidende. Du skal udtænke nye strategier ud fra de den viden, du har fået fra de tidligere sløjfer, og vurdere, om det optimale angreb skal indsættes lige på eller fra skyggerne. Hvis ikke det lykkes første gang, skal du bare dø igen. Og igen.

Øen Blackreef – paradis eller fængsel

Arkane er berømte for deres visuelt storslåede verdener, som indeholder masser af stier, der indbyder spilleren til at finde sin egen vej og stil. DEATHLOOP udspiller sig i smukke 60'er-inspirerede retrofuturistiske omgivelser, der har sit helt eget liv. Men selvom Blackreef kan ligne et paradis, er det et fængsel for Colt – en verden styret af dekadence og hæmningsløse forbrydere, og hvor døden har mistet enhver mening.

Expansionspakke:
Nej
Genre:
FPS
Formater:
PC
EAN:
5055856428367

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.