Battlefield 4 (PS3)

Battlefield 4
Tip en ven

-10%

62 kr
Vejl. pris 69 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  fra 2 arbejdsdag

Sælges af CDON.COM

Dette produkt tilhører og leveres af CDON.COM.
Battlefield 4 definere shooter-genren og fjerene grænsen mellem spil og ære.

Med en helt ny spilmotor Frostbite 3, så levere Battlefield 4 en vild og dramatisk spiloplevelse, som ikke ligner nogen anden. Kun i Battlefield kan du ødelægge bygninger som beskytter dine fjender. Kun i Battlefield kan du lede et angreb fra agterenden af et slagskib. Battlefield giver dig friheden til at gøre mere og være mere mens du benytter din styrker til at finde dine egne veje til sejr.
Foruden en fænomenal multiplayer, så tilbyder Battlefield 4 en intensiv, dramatisk og karakter-drevet mission, som indledes med evakueringen af amerikanske VIP´s fra Shanghai og hvor du senere følger din truppes kamp for at finde en vej hjem.

Der findes intet at sammenligne med. Kast dig ud i et æresfyldt kaos og den totale krig som du kun finder i Battlefield.

Battlefield 4 er et genre-definerende storspil, som bygger på øjeblikke, der udvisker grænsen mellem spil og ægte ærefølelse. Med Frostbite™ 3-spilmotorens næstegenerationsstyrke og muligheder som fundament byder Battlefield 4 på en hidtil uset følelsesladet og dramatisk spiloplevelse.
Kun i Battlefield kan du sprænge en dæmnings fundament i luften eller reducere en hel skyskraber til murbrokker. Kun i Battlefield kan du lede et angreb til søs fra dækket på en kanonbåd. Battlefield giver dig friheden til at gøre mere og være mere, mens du udnytter dine styrker og skaber din egen vej mod sejren.
Som supplement til den unikke multiplayer-del indeholder Battlefield 4 også en intens og dramatisk, figurdreven kampagne, der indledes med evakueringen af en række amerikanske VIP-personer i Shanghai og derefter følger dit mandskabs kamp for at nå hjem igen.
Der er ingen over og ingen ved siden af. Så lad dig suge med ind i den totale krigs gloværdige kaos, som du kun finder det i Battlefield.

 

NØGLEFUNKTIONER

 • Kun i Battlefield kan du opleve ”Levolution” – muligheden for at forandre landskabet i real-time med interaktive omgivelser, som reagerer på alle dine valg og sikrer, at der aldrig vil være to slag som er ens.
 • Kun i Battlefield kan du opleve den fantastiske styrke i den nye generation af “Frostbite™ 3”-spilmotoren, der byder på uovertruffen grafik og lydkvalitet, overlegne figuranimationer og dynamiske ødelæggelser.
 • Kun i Battlefield kan du blive en del af den mest ekstreme totalkrig, hvor du har frihed til at udnytte dine styrker og skaber din egen vej mod sejren.
 • Kun i Battlefield har du mulighed for at vise din dominans både på land, i luften og på vandet under helt nye, intense, vand- og fartøjsbaserede kampe.
 • Kun i Battlefield kan du lede dit mandskab i ”Commander Mode” – hvor du får mulighed for at gå forrest og vende slagets gang både hjemmefra, mens du sidder helt ude på kanten af sædet, og på farten med din tablet. 
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Kategori: Action, FPS Ekspansion pack: Nej
Releasedato: 2013-10-31 Forventet leveringstid: fra 2 arbejdsdag
Artikel nr.: 3025464391 Manufacturer:
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 8 Gennemsnitlig vurdering: 4,3
50%
38%
0%
12%
0%

Mest hjælpsomme positive anmeldelse

Maes

hurtig levering og et mega fedt spil :)

Vs.

Mest hjælpsomme kritiske anmeldelse

Dan

Mega fedt spil De første 5 min. Indtil det bare bli'r en sort loadingskærm med lyden af skud i baggrunden, selv efter at have fået det byttet til et nyt er det stadig det samme, det samme skete for en af mine venner. Det vil sige at det er umuligt at gennemføre spillet. PS Det Ikke konsollen der fejler noget.

hurtig levering og et mega fedt spil :)

Mega fedt spil De første 5 min. Indtil det bare bli'r en sort loadingskærm med lyden af skud i baggrunden, selv efter at have fået det byttet til et nyt er det stadig det samme, det samme skete for en af mine venner. Det vil sige at det er umuligt at gennemføre spillet. PS Det Ikke konsollen der fejler noget.

Superhurtig lev. spillet super fedt,:-))

fint nok ikke noget galt

Længe siden jeg har spillet den type spil, men er lidt overvældet. :D

Battlefield 4 (PS3)

Super pris og super hurtig levering ;))

Meget meget god pris og super hurtig levering

Hurtig levering og god pris. +1 herfra.

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 115 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 85 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 55 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »