Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Assassin's Creed IV (4) Black Flag

(0)
Skrive en anmeldelse

Playstation 4

-45%
99 kr.
Vejledende pris: 179 kr.
Fragt fra 29 kr.
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  Fra 2 arbejdsdag
  Fragt fra 29 kr.
 • Sælges og sendes af CDON

Overvåg prisen på produktet

 • Action, Adventure
 • Playstation 4
Pris, billede, produktbeskrivelse samt releasedato er præliminær og kan ændres.

Året er 1715. Pirater kontrollerer Det Caribiske Hav og har etableret deres egen lovløse republik, hvor korruption, grådighed og grusomhed hersker.
Blandt disse fredløse finder vi den vovemodige unge kaptajn Edward Kenway. Hans søgen efter hæder og ære har bragt ham respekt blandt legender som kaptajn Blackbeard, men har også involveret ham i den oldgamle krig mellem snigmorderne og tempelridderne, der truer med at ødelægge alt, hvad piraterne har opbygget.
Velkommen til piraternes guldalder.

 • EN VOVEMODIG OG REBELSK SNIGMORDER – Du spiller Edward Kenway, en karismatisk og brutal piratkaptajn, der er trænet af snigmorderne. Edward kan skifte frit mellem at bruge Snigmorderordenens skjulte klinge og helt nye våben, deriblandt fire forskellige flintpistoler, eller bruge to huggerter samtidig.
 • UDFORSK EN ÅBEN VERDEN FYLDT MED MULIGHEDER – Oplev den største og mest varierede Assassin's Creed-verden nogensinde. Du kan udforske 50 unikke steder, lige fra Kingston til Nassau, og leve livet som pirat:

-         Udforsk skibsvrag på havets bund

-         Snigmyrd tempelriddere i travle storbyer

-         Jag sjældne dyr i vilde jungler

-         Led efter skatte i gamle ruiner

-         Flygt til skjulte grotter

 

 • BLIV DEN MEST FRYGTEDE KAPTAJN I DET CARIBISKE HAV – Du kan styre dit eget skib, Jackdaw, og sprede rædsel blandt alle, der møder det. Du kan plyndre og hærge for at opgradere Jackdaw med ammunition og udstyr, som du skal bruge i dine kampe mod fjendtlige piratkaptajner. Skibets forbedringer er vigtige for Edwards fremskridt i spillet. Du kan angribe og borde enorme galeoner, hverve sømænd til dit mandskab og begive dig ud på storslåede og berygtede togter.
 • OPLEV DEN HÅRDE VIRKELIGHED BAG PIRATMYTERNE – Du vil befinde dig blandt legendariske navne som Blackbeard, Calico Jack og Benjamin Hornigold, mens du etablerer en lovløs republik på Bahamas og genoplever de eksplosive begivenheder, der kendetegnede piraternes guldalder.
 • MULTIPLAYER-OPLEVELSE – Du kan kæmpe mod dine venner eller samarbejde med dem i spillets barske og roste multiplayer-del. Vælg blandt et galleri af særegne figurer, og kæmp til døden på eksotiske baner.
Expansionspakke:
Nej
Genre:
Action
Adventure
Formater:
Playstation 4
EAN:
3307215715192

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.