Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Tandblekning - Dental 360 Whitening Strips -28 pack
Tandblekning - Dental 360 Whitening Strips -28 pack

1 / 2

Tandblekning - Dental 360 Whitening Strips -28 pack

(1 anmeldelse)
95 kr.

-40%

Rek pris. 159 kr.
Blegning af dine tænder har aldrig været nemmere. Effektiv og nem, du kan nu genoprette dit smil med Dental 360 White. Bygg på en ny teknologi, der holder strimlerne på stedet under blegning. Du behøver ikke at blande forskellige doser og dyser, som
Læs mere
Blegning af dine tænder har aldrig været nemmere. Effektiv og nem, du kan nu genoprette dit smil med Dental 360 White. Bygg på en ny teknologi, der holder strimlerne på stedet under blegning. Du behøver ikke at blande forskellige doser og dyser, som aldrig passer. Dental 360 White har gjort det nemt for dig! Resultat allerede efter førstebehandlingen. - Påfør strimlen - Lad 30 minutter - Fjern strimlen - Børst tænderne. Instruktioner inkluderet. Blid til emaljen med frisk smag af mynte. En størrelse passer til alle, nem at anvende og fjerne. For at opnå de bedste resultater, undgå rygning og kaffe under behandling. En pakke indeholder 14 behandlinger (14 op og 14 ned, i alt 28 strimler). Overholder alle EU-krav og indeholder de samme emaljefaste ingredienser, der anvendes af tandlæger verden over.

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .