Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

Philips Sonicare C3 Premium Plaque Control Elektriske tandbørstepåfyldninger, 4 stk.

1 / 1

Philips Sonicare C3 Premium Plaque Control Elektriske tandbørstepåfyldninger, 4 stk.

476,14 kr.
Vores dybeste rensebørstehoved Op til 10 gange mere plak fjernes for fantastiske resultater Pakke med 4 stk. Størrelse Et klik for vedhæftet fil Synkronisering af BrushSync-tilstand® Op til 10 gange bedre fjernelse af plak sammenlignet m
Læs mere

Vores dybeste rensebørstehoved


Op til 10 gange mere plak fjernes for fantastiske resultater


Pakke med 4 stk.

Størrelse

Et klik for vedhæftet fil

Synkronisering af BrushSync-tilstand®

Op til 10 gange bedre fjernelse af plak sammenlignet med en manuel tandbørste

Op til 10 gange bedre fjernelse af plak sammenlignet med en manuel tandbørste

Takket være det fleksible design fjerner den op til 10 gange mere plak fra svært tilgængelige områder* til grundig rengøring langs tandkødslinjen og mellem tænderne.


4 gange kontaktområdet** for nem grundig rengøring

4 gange kontaktområdet** for nem grundig rengøring

Med vores adaptive rengøringsteknologi får du en personlig rengøring, hver gang du børster. De bløde gummikanter former sig, så C3 Premium Plaque Control børstehovedet tilpasser sig formen på dine tænder og tandkød, absorberer for stort børstetryk og øger lydrensningskraften. Børsterne kan derefter tilpasse sig formen på dine tænder og tandkød, hvilket giver dig fire gange så meget kontaktområde som et almindeligt børstehoved** for dybere rengøring i svært tilgængelige områder.


Vælger automatisk den ideelle tilstand for perfekte resultater***

Vælger automatisk den ideelle tilstand for perfekte resultater***

Du får altid den bedst mulige rengøring med vores BrushSync-synkroniseringsfunktion™*. Philips Sonicare C3 Premium Plaque Control børstehovedet synkroniseres med Philips Sonicare børstehåndtaget med BrushSync-funktionen™™ og vælger den perfekte børstetilstand og intensitetsniveau for enestående rengøring. Alt du skal gøre er at begynde at børste.


Du ved altid, hvornår du skal udskifte dem. Du får altid en effektiv rengøring.

Du ved altid, hvornår du skal udskifte dem. Du får altid en effektiv rengøring.

Børstehovederne mister deres effektivitet efter tre måneders brug, men BrushSync™ giver dig besked, før dette sker. Den smarte tandbørste overvåger, hvor ofte og hvor intensivt du børster og giver dig besked, når det er tid til at udskifte børstehovedet. Har du ikke en Philips Sonicare smart tandbørste? Bare hold øje med de blå børster som en påmindelse, og når de bliver hvide, ved du, at det er tid til et nyt børstehoved.


Design med et enkelt klik for nem fastgørelse af børstehovedet

Klik-på-design for nem fastgørelse af børstehoved

C3 Premium Plaque Control børstehovedet passer perfekt på håndtaget på alle Philips Sonicare tandbørster undtagen powerup-batteri og essens. Det er let at fastgøre og fjerne det for nemt at udskifte og rengøre det.


Testet for at imødekomme dine orale sundhedsbehov

Testet for at imødekomme behovene i din mundhygiejne

Alle børstehoveder er sikre og skånsomme mod tænder og tandkød. Hvert børstehoved er testet for at sikre holdbarhed og enestående ydeevne, hver gang du børster tænder.


Sonicare dynamisk rengøring driver væsker gennem dine tænder

Sonicares dynamiske rengøring driver væsker gennem dine tænder

Sonicare børstehoved og håndtag er et perfekt team. Det har perfektioneret vores lydteknologi og giver dig en uovertruffen rengøring. Højhastighedsvibrationer i tandbørstens håndtag giver 62.000 børstebevægelser i minuttet og omdanner tandpastaen til et blidt rengøringsskum, der trænger dybt ind i hullerne mellem tænderne og langs tandkødslinjen for enestående rengøring.


4 gange større kontaktområde til uhindret dyb rengøring

Med vores adaptive rengøringsteknologi får du en personlig rengøring, hver gang du børster. De bløde gummikanter former sig, så Premium Plaque Control børstehovedet tilpasser sig formen på dine tænder og tandkød, absorberer overdreven børstetryk og øger lydrensningskraften. Børsterne kan derefter tilpasse sig formen på dine tænder og tandkød, hvilket giver dig fire gange kontaktområdet for et almindeligt børstehoved til dybere rengøring i svært tilgængelige områder.

Funktioner

Børstehoveder medfølger 4 stk
Produktfarve Hvid
Materiale børstehoved Blød, flexible rubber sides
Udskiftning Ja
Smart børstehoved genkendelse Ja
Kapabilitet 2 Series plaque control 2 Series plaque defense 3 Series gum health DiamondClean DiamondClean Smart EasyClean Essence FlexCare FlexCare Platinum FlexCare Platinum Connected FlexCare+ for Kids HealthyWhite HealthyWhite+ PowerUp

Identifikation

EAN 8710103805618
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser