Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

Ekstra elektrisk tandbørste PHILIPS Sonicare HX9092/10, 2 stk.

1 / 1

Ekstra elektrisk tandbørste PHILIPS Sonicare HX9092/10, 2 stk.

554,13 kr.
Den buede profil hjælper børsterne med at komme præcis, hvor de skal hen. Gennem omhyggelig udvikling har vi skabt en komplet oplevelse, der giver enestående mundtlig pleje. Dette multifunktionelle børstehoved er resultatet af vores mest omfatte
Læs mere

Den buede profil hjælper børsterne med at komme præcis, hvor de skal hen. Gennem omhyggelig udvikling har vi skabt en komplet oplevelse, der giver enestående mundtlig pleje.


Dette multifunktionelle børstehoved er resultatet af vores mest omfattende forskning og udvikling. Vi har kombineret viden fra tandlæger, mundplejeeksperter, ingeniører og designere for at skabe dette komplette børstehoved.


A3 Premium All-in-One børstehovedet passer perfekt til Philips Sonicare klikhåndtaget (se listen nedenfor). Det er let at fastgøre og fjerne det for nemt at udskifte og rengøre det.


Børstehovederne bliver mindre effektive efter tre måneders brug, men BrushSync giver dig besked, før dette sker. BrushSync-tandbørsten forstår, hvordan du bruger den, og giver dig besked, når det er tid til at udskifte børstehovedet.


Du får den bedst mulige fjernelse af plak - uanset hvordan du børster. Premium Alt-i-et-børstehovedet har præcist vinklede børster designet til at maksimere potentialet for at fjerne plak.


Fjerner plak med lydteknologi - vores guldstandard for effektiv og skånsom rengøring. Når du rengør dine tænder, hjælper op til 62.000 børstebevægelser og dynamisk væskehandling med at rense selv svært tilgængelige områder, hvilket får dig til at føle dig usædvanlig frisk og ren.


De ekstra brede sidebørster på børstehovedet børster forsigtigt tandkødet, selv når du koncentrerer dig om tænderne. Børsterne er også bøjede for at kompensere for for stort tryk.


Rengør forsigtigt pletter med trekantede spidser designet til at fjerne pletter mere effektivt end afrundede børster. Formen giver større kontakt med tandoverfladen for at fjerne pletter effektivt.

Funktioner

Børstehoveder medfølger 2 stk
Periode for udskiftning af rensebørste(r) 3 måned(er)
Børste stivhed Blød
Produktfarve Hvid
Materiale børstehoved Gummi
Smart børstehoved genkendelse Ja
Mærke kompatibilitet Philips

Identifikation

EAN 8710103963530
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser