Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

You2toys Nature Vibe – Dildo-Vibrator
You2toys Nature Vibe – Dildo-Vibrator
You2toys Nature Vibe – Dildo-Vibrator
You2toys Nature Vibe – Dildo-Vibrator
You2toys Nature Vibe – Dildo-Vibrator

1 / 5

You2toys Nature Vibe – Dildo-Vibrator

179 kr.
Nydelse lige ved håndenMed You2Toys Nature Vibe Dildo Vibrator behøver du aldrig være alene igen. Det perfekte stykke sexlegetøj til dig, der er single eller blot alene hjemme en gang imellem. Nature Vibe har et yderst realistisk udseende – designet
Læs mere

Nydelse lige ved hånden

Med You2Toys Nature Vibe Dildo Vibrator behøver du aldrig være alene igen. Det perfekte stykke sexlegetøj til dig, der er single eller blot alene hjemme en gang imellem. Nature Vibe har et yderst realistisk udseende – designet med glans og tydelige årer. Desuden har Dildo vibratoren en god størrelse svarende til størrelsen på en gennemsnitspenis. Nyd godt af dildo vibratorens kraftige motor og vælg mellem 7 vibrationsmønstre via knappen nederst på dildoen. Der er med sikkerhed en indstilling, der falder i din smag. Den kraftige motor kan du få til at virke ved hjælp af 2 AA batterier, som du skal købe separat.


Få en glidende start med din nye Nature Vibe Dildo Vibrator fra You2Toys og tilføj en god vandbaseret glidecreme, så gør du oplevelsen endnu skønnere.


Specifikationer

Størrelse: 17,8 x 3,1-4,6 cm (LxØ)

Vibrationshastigheder: 7 vibrationsmønstre

Materiale: 100 % ftalatfri silikone og ABS

Interface: 1 knap

Batteritype: 2 x AA (medfølger ikke)

Farve: Lys hudfarve

Upptäck mer inom Sexlegetøj
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .