Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

Silikone Lub Perfect Connection 100 ml
Silikone Lub Perfect Connection 100 ml

1 / 2

Silikone Lub Perfect Connection 100 ml

327 kr.
Perfect Connection Lubricant er designet med en silikonebase til længerevarende smøring (2), så vigtig for analsex og for ubehaget forbundet med vaginal tørhed. Giver smøring, der ikke let tørrer ud (2) og holder længere (2) end vandbaserede smøre
Læs mere

Perfect Connection Lubricant er designet med en silikonebase til længerevarende smøring (2), så vigtig for analsex og for ubehaget forbundet med vaginal tørhed.

Giver smøring, der ikke let tørrer ud (2) og holder længere (2) end vandbaserede smøremidler. Den er kompatibel med alle Durex kondomer, velegnet til anal, oral og vaginal sex. Blød som silke og varm at røre ved. Alkoholfri og fri for duftstoffer og glycerin.

Analområdets fysiologi, hvor der ikke er tilstrækkelig naturlig smøring, kan vanskeliggøre penetration og føre til ubehag og/eller smerte ved analsex ( 1).

  • Forholdsregler: Følg brugsanvisningen. Det er ikke et præventionsmiddel og indeholder ikke sæddræbende midler. Det kan reducere sædcellernes mobilitet. Undgå kontakt med øjne, snitsår og sår. Hvis du oplever irritation, stop brugen. Kontakt en læge, hvis irritationen fortsætter, hvis du oplever vedvarende tørhed i skeden, er gravid eller ammer. Hvis det bruges sammen med et kondom, skal det påføres på kondomet, når det er placeret. Opbevares utilgængeligt for børn.
  • 1 Maierhofer, C. et al. Brug af smøremiddel og rektale klamydia- og gonokokinfektioner blandt mænd, der deltager i modtageligt analt samleje. SexTransm. Dis. 2016Jul;43(7):423-8.
  • 2 RD266: Product Evaluation Report, Silicone Lubricant, Final Version 1.0, 29 Jan 2010.

Karakteristika:< /p>

  • silikonebase
  • 100ml
  • Kompatibel med alle Durex kondomer

Identifikation

EAN 8428076000090
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser