Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Princess Penisplug
Princess Penisplug

1 / 2

Princess Penisplug

239 kr.
Denne penisplug fra Steel Power Tools er det perfekte produkt, til enhver metal-elskende fyr, der ønsker at udforske deres lidt hårdere side. Penispluggen er fri for nikkel og helt ´body-safe. Den er også nem, at rengøre med varmt vand. Vælg mellem 2
  • Intensiv stimulans
  • Lätt att rengöra
Læs mere
Denne penisplug fra Steel Power Tools er det perfekte produkt, til enhver metal-elskende fyr, der ønsker at udforske deres lidt hårdere side. Penispluggen er fri for nikkel og helt ´body-safe. Den er også nem, at rengøre med varmt vand. Vælg mellem 2,8 cm og 3 cm (indre ringdiameter).

Den er perfekt til at udforske og eksperimentere med den lidt sværere og hårdere nydelse. Mærket har en stor samling af legetøj til ham, som er lavet af solid og høj kvalitets stål. Sortimentet indeholder noget for alle og tilbyder mange forskellige størrelser, så du finder helt sikkert, det perfekte produkt til dig.

Hurtige fakta

  • Intensiv stimulans
  • Lätt att rengöra
Upptäck mer inom Sexlegetøj
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .