Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

Masquerade Kanin Maske

1 / 1

Masquerade Kanin Maske

79 kr.
I denne maske kan du enten gå all in og anskaffe en matchende kanindragt med sød hale eller holde det simpelt og matche masken med en flot, sort kjole for at blive den hotteste til dyrefesten. Masken er også perfekt til festen med musiktema, hvor du 
Læs mere
I denne maske kan du enten gå all in og anskaffe en matchende kanindragt med sød hale eller holde det simpelt og matche masken med en flot, sort kjole for at blive den hotteste til dyrefesten. Masken er også perfekt til festen med musiktema, hvor du kan klæde dig ud som kvinden som har gjort det til sit varemærke at have kaninmaske på sammen med læderkjole - popdronningen Ariana Grande! 

Kaninmasken er en maske med kaninører, som dækker halvdelen af ansigtet med huller til øjnene. Den kommer i one size for voksne. Den sættes nemt fast med bånd rundt om hovedet. Fremstillet i polyethylen og leveres stykvis.

  • Materiale: Polyethylen
  • Størrelse: One size (voksen)
  • Antal: 1-pak

Dette er et Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue er kendte for deres udklædningskostumer af fantastisk kvalitet. Måske koster de lidt mere, men de er helt i en klasse for sig og kan ikke sammenlignes med andre kostumer!
Opdag mere inden for Sexlegetøj Sexet tøj

Identifikation

EAN 0714718478210
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser