Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

Durex Play Delight Mini Vibrator
Durex Play Delight Mini Vibrator

1 / 2

Durex Play Delight Mini Vibrator

149 kr.
Gå på opdagelse, og find vej til ekstrem nydelse med denne Durex Play Delight Mini-Vibrator, som er både diskret og elegant i sit design. En raffineret forkælelse Denne mini vibrator kommer i et smukt design, som umiddelbart ikke leder tankerne
  • Lille vibrator med stor effekt
  • Velegnet til stimulation for både mænd og kvinder
  • Betjenes nemt med knappen i bunden
  • Kan køre op til 5 timer på ét batteri
  • Er vandtæt og kan derfor anvendes i badet og er ne
Læs mere

Gå på opdagelse, og find vej til ekstrem nydelse med denne Durex Play Delight Mini-Vibrator, som er både diskret og elegant i sit design.

En raffineret forkælelse
Denne mini vibrator kommer i et smukt design, som umiddelbart ikke leder tankerne hen på sexlegetøj. Dog gemmer den smukke skulptur på en fræk hemmelighed, som kan give din krop timevis af hed nydelse.

Vibratoren kan både bruges til at forkæle dig selv, når du er alene, eller som et spændende forspil sammen med din partner. Mærket Durex er kendt for sine mange produkter i høj kvalitet, som også er tilfældet med denne vibrator, hvor du får både smukt design og kraftfulde vibrationer.

Lang levetid på ét batteri
Mini Vibratoren skal blot bruge et enkelt , som er nemt at sætte i, for at virke. Du behøver derfor ikke hverken at huske eller at bruge plads på at tage en oplader med, hvis du skal have den med dig på farten. Dog skal du lige huske at købe batteri, for det medfølger ikke.

På et batteri kan vibratoren give dig op til fem timers dirrende nydelse, og du kan derfor se frem til mange pirrende oplevelser med din nye Durex Play Delight Mini-Vibrator.

Udforsk dit sexliv med Durex Play Delight Mini-Vibrator
Det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad du kan bruge denne lille vibrator til. Om det er onani eller til et frækt forspil for både kvinde- og mandekroppen, er op til dig og din partner. Dog bør du ikke indføre den analt, da den ikke har nogen for stoppe-anordning, og derved kan bevæge sig op, hvor du ikke kan få den ud igen.

Vibrator giver den helt perfekte nydelse og pirring, hvis du bruger den sammen med en lækker .

Nem at rengøre
Efter brug er det vigtigt, at du rengør din Delight, så den kan blive ved med at behage dig. Vibratoren er vandtæt, så du kan vaske den med vand og mild sæbe. For fuldstændig desinficering kan du benytte et beregnet til sexlegetøj.

Durex Play Delight Mini-Vibratpr er skabt til at tilfredsstille sin ejermand. Og ved at styre vibratoren via knappen foroven, kan du få den til at gøre det, du har brug for. Om det er i sengen, i badet eller et andet frækt sted, er helt op til dig!

Hurtige fakta

  • Lille vibrator med stor effekt
  • Velegnet til stimulation for både mænd og kvinder
  • Betjenes nemt med knappen i bunden
  • Kan køre op til 5 timer på ét batteri
  • Er vandtæt og kan derfor anvendes i badet og er ne
Opdag mere inden for Sexlegetøj

Identifikation

EAN 5038483996010
Producentens artikelnummer 05847540000
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser