Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

 • 8

  %

Durex Intense Orgasmic Gel
Durex Intense Orgasmic Gel

1 / 2

Durex Intense Orgasmic Gel

119 kr.

-8%

129 kr.
Det kan nogle gange være hårdt arbejde at nå den helt perfekte orgasme lige på spidsen. Men med Durex Intense er det let som en leg. Forkæl dig selv med gelen, der skaber din orgasme med få dråber. Durex Intense Orgasmic Gel giver intens orgasmer
 • Orgasme på flaske – gel som giver dig intens
 • Er nemt at bruge – ved blot at massere lidt
 • Giver kølende, varmende og prikkende fornemmelser
 • Sætter gang i din ophidselse, så dine orgasmer bli
 • Er drøj i brug, da der kun skal bruges en enkelt d
Læs mere

Det kan nogle gange være hårdt arbejde at nå den helt perfekte orgasme lige på spidsen. Men med Durex Intense er det let som en leg. Forkæl dig selv med gelen, der skaber din orgasme med få dråber.

Durex Intense Orgasmic Gel giver intens orgasmer
Med en gel som Durex Intense behøver du ikke længere at være bekymret for at lægge alle dine kræfter i stimulansen og så kun opnå en af de hurtige og lidt kedelige orgasme.

Durex Intense bliver ikke kaldt en orgastisk gel for ingenting, og du vil hurtigt opleve, at den giver dig orgasmer der er mere intense og fantastiske en nogensinde oplevet før.

Gelen virker nemt og hurtigt med et par dråber på fingrene eller på klitoris. Gelen masseres derefter godt, men blidt ind. Dette stimulerer intenst i en meget højere grad, end hvis blot det var almindelig berøring.

Skøn til par og singler
Durex Intense er en fantastisk gel som i høj grad vil forbedre dit sexliv, hvad end det er sammen med en partner eller alene.

Først og fremmest giver gelen din partner mulighed for virkelig at varme dig op og for at give dig en orgasme som aldrig før.

Herudover får du altså også muligheden for at give dig selv en fantastisk orgasme, enten alene eller kombineret med din for en endnu mere intens oplevelse.

Hvordan virker Durex Intense Orgasmic Gel?
En gel som denne, der kan smøres på din klitoris, og som så resulterer i intense orgasme lyder næsten for godt til at være sandt. Det er det dog ikke. Durex Intense virker nemlig ved at skabe bølger af varmende, kølende og prikkende fornemmelser som pirrer og forkæler dig.

Mange orgasmer i én flaske
Med en flaske Durex Intense har du til mange timers nydelse fremadrettet.

Netop fordi den udelukkende bruges på din klitoris, skal der ikke mere end et par dråber til, og det siger derfor sig selv, at det er et produkt der holder længe. Flasken indeholder nemlig intet mindre end 20 orgasmer, som du bare kan læne dig tilbage og nyde.

Enhver kvinde skylder sig selv at prøve en orgasme med Durex Intense Orgasmic Gel. Vi kan ikke love, at du ikke bliver afhængig, men så er det godt, at du har 19 gange mere i flasken.

Hurtige fakta

 • Orgasme på flaske – gel som giver dig intens
 • Er nemt at bruge – ved blot at massere lidt
 • Giver kølende, varmende og prikkende fornemmelser
 • Sætter gang i din ophidselse, så dine orgasmer bli
 • Er drøj i brug, da der kun skal bruges en enkelt d
Opdag mere inden for Sexlegetøj

Identifikation

EAN 4002448096870
Producentens artikelnummer 06109680000
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser