Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

Dungeons & Dragons RPG Adventure Acquisitions Incorporated engelsk

1 / 1

Dungeons & Dragons RPG Adventure Acquisitions Incorporated engelsk

499 kr.
Udforsk et væld af farer og personligheder til verdens største rollespil. Når du lige er startet i eventyrbranchen, kan det være rart at have et ben. Det kan være en stor hjælp at have adgang til de kraftfulde artefakter, ekspertise og job, som Acq
Læs mere
Udforsk et væld af farer og personligheder til verdens største rollespil.

Når du lige er startet i eventyrbranchen, kan det være rart at have et ben. Det kan være en stor hjælp at have adgang til de kraftfulde artefakter, ekspertise og job, som Acquisitions Incorporated (Acq Inc) har at tilbyde en ny franchise. Slut dig til Omin Dran, Jim Darkmagic og Viari som aldrig før med den nye Acquisitions Incorporated-kampagnebog for Dungeons & Dragons!

Sæt dig op til succes, når du forfølger dine egne fantasy-forretningsbestræbelser, ved at bruge alle de ingredienser, du skal bruge for at inkludere Acquisitions Incorporated i din D&D-kampagne, for at etablere din egen franchise og påtage sig specialiserede roller deri. Derudover er der altid ledige pladser... Prøv bare ikke at tænke på hvorfor.

- Lær alt, hvad du nogensinde har ønsket at vide om at starte din egen fantasivirksomhed, når du begynder din karriere i dag, som et stolt medlem af Acquisitions Incorporated.
- Acquisitions Incorporated har alt, hvad du behøver for at spille et D&D-spil i femte udgave, ligesom hvis du stod på scenen med besætningen på PAX! Nye baggrunde, karakterindstillinger, franchiseoplysninger og mere!
- Start din egen Acquisitions Incorporated-franchise i Forgotten Realms eller hvor som helst i multiverset.
- Acquisitions Incorporated er en anderledes variant af D&D fuld af vanvittige røverier og sjove øjeblikke, og det er en af de nye måder at fortælle fantastiske D&D-historier på.
- Inkluderer et eventyr, der vil tage karakterer fra niveau 1 til 6, og etablere dit partis krav på en verden, de lige er begyndt at udforske - og til at fjerne mine for profit.

Identifikation

EAN 9780786966905
Producentens artikelnummer WOTCC72550000
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser