Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

vidaXL Stort legetøjskøkken til børn og legerum

Fri fragt
vidaXL Stort legetøjskøkken til børn og legerum
vidaXL Stort legetøjskøkken til børn og legerum
vidaXL Stort legetøjskøkken til børn og legerum
vidaXL Stort legetøjskøkken til børn og legerum
vidaXL Stort legetøjskøkken til børn og legerum
vidaXL Stort legetøjskøkken til børn og legerum
vidaXL Stort legetøjskøkken til børn og legerum
549 kr.
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  3-5 Arbejdsdage
  Fri fragt
 • Sælges og sendes af VidaXL Europe

Overvåg prisen på produktet

Dine børn vil nyde timevis af fantasifuld leg med dette sjove legetøjskøkken, der har en holdbar og solid konstruktion. Dette henrivende legetøjskøkken er flot designet og nemt at samle takket være de medfølgende, detaljerede anvisninger. De klare farver og det traditionelle look får køkkenet til at ligne et rigtigt køkken. Børn kan lave mad i den rummelige gryde eller pande. Komfuret har 2 drejegreb, der giver din lille chef mulighed for at justere temperaturen. Overhylden er udstyret med praktiske kroge til køkkenredskaber. Køkkenet, der er udstyret med hylder i 3 niveauer har masser af plads til at opbevare andre kogeredskaber. Og en ovn med hele to rum gør det endnu sjovere at lave mad. Det medfølgende kasseapparat og mønter og kontanter vil virkeliggøre dit lille barns drøm om både at være kok og sælger! Dine børn vil ikke blot elske at lege med dette legetøjskøkken, men det vil også hjælpe dem med at udvikle på en legende måde kommunikations- og sociale færdigheder. Det er egnet til børn i alderen 3 år og derover. Leveringen omfatter: 1 x legetøjskøkken, 2 x kop, 1 x ketchupflaske, 1 x prop til ketchupflaske, 1 x indvendig bakke, 4 x tallerken, 6 x flaskebrik, 1 x saltbøsse, 3 x ske, 1 x kniv, 1 x paletkniv, 1 x gaffel, 1 x tang, 3 x pomme frite, 1 x stegeskærm, 1 x pande, 1 x gryde, 2 x grydelåg, 1 x kasseapparat, 9 x mønt, 9 x kontanter, 1 x pizza, 1 x pølse i en hotdog, 1 x brød i en hotdog, 1 x kyllingelår, 2 x brød i hamburger, 1 x grøntsag i hamburger og 1 x bøf i hamburger
 • Materiale: Plast
 • Mål: 69x33x92 cm (LxBxH)
 • Farve: Rød + blå + gul
 • Med 2 drejegreb
 • Anbefalet aldersgruppe: 3 år og derover
 • Nem samling
 • Leveringen omfatter: 1 x legetøjskøkken, 2 x kop, 1 x ketchupflaske, 1 x prop til ketchupflaske, 1 x indvendig bakke, 4 x tallerken, 6 x flaskebrik, 1 x saltbøsse, 3 x ske, 1 x kniv, 1 x paletkniv, 1 x gaffel, 1 x tang, 3 x pomme frite, 1 x stegeskærm, 1 x pande, 1 x gryde, 2 x grydelåg, 1 x kasseapparat, 9 x mønt, 9 x kontanter, 1 x pizza, 1 x pølse i en hotdog, 1 x brød i en hotdog, 1 x kyllingelår, 2 x brød i hamburger, 1 x grøntsag i hamburger og 1 x bøf i hamburger
 • ADVARSEL: Ikke egnet for børn under 36 måneder.
 • SKU:80110
 • EAN:8718475954279

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Leveringsomkostninger og tidskalaer varierer afhængigt af leveringsadressen og den type produkt, du ønsker at modtage. For yderligere information, se venligst vores Leveringsinformationer. Vi bestræber os på, at opfylde de leveringstidspunktene vi lover, men på grund af uforudsete forhold, er forsinkelser uundgåelige. Vi tar ikke ansvar for eventuelle forsinkelser eller manglende levering indenfor de estimerede tidsrammer, hvis det er helt eller delvist forårsaget af omstændigheder, der ligger udenfor vores kontrol. Hvis det er ingen til rådighed på din bolig eller leveringsadresse der kan acceptere ordren, vil en note blive afleveret, hvor du bliver informeret om den aktuelle placering af din ordre, som kan være hos din nabo. Alternativt kan din ordre blive returneret til en af luftfartsselskabets depoter, og noten vil derved informere dig om hvordan du kan hente din ordre. Desværre leverer vi i øjeblikket ikke til de danske øer. Hvis du bor i et tyndt befolket område, kan din ordre blive overdraget til et lokalt leveringsfirma. I øjeblikket vi leverer vi ikke til følgende øer: Bornholm, Sejerø, Fanø, Fur, Samsø, Anholt, Læsø, Ærøskøbing, Grønland og Færøerne. Risikoen for skader eller tab af produkterne forbliver vores ansvar, indtil den dato hvor produktet overgår til dig (ved betaling), eller den dato hvor den første levering bliver forsøgt. Leverings refunderinger kan kun foretages i overensstemmelse med dine juridiske rettigheder i henhold til Forbrugerbeskyttelse eller anden gældende lovgivning.

Garantivilkår

Vi garanterer, at alle produktene købt fra os på vores hjemmeside, vil være i overensstemmelse på alle væsentlige punkter med specifikationerne i kontrakten, vil være af tilfredsstillende kvalitet, og vil være egnet til alle de formål, som varer af denne art er, fra datoen på kvitteringen og til de følgende to år. Garantien dækker skader, der kan opstå under forsendelse, samt skader som følge af normal brug af et produkt. Vi vil, afhængigt af skaden, tilbyde dig reservedele, et nyt produkt eller refundering. Hvis dit købte produkt er beskadiget, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Denne garanti eksisterer ved siden af andre love og regler, der gælder for dig som kunde. Dine rettigheder i henhold til denne garanti blive ugyldig, hvis en anden end fabrikanten eller enhver reparation, som ikke er udpeget af os, modificerer produktet.

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.