Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

  • 8

    %

Tamiya Truck 1/14 Mercedes-Benz Arocs 3348 Kit

1 / 1

Tamiya Truck 1/14 Mercedes-Benz Arocs 3348 Kit

4.405 kr.

-8%

4.795 kr.
Flot og utroligt detaljeret lastbil fra Tamiya. Ikke kun ser det godt ud, men også kørsel. Alt fra arbejdsbladfjedre til 3-trins gearkasse bidrager til virkeligheden. Trucken leveres som et sæt, og det nødvendige tilbehør er anført nedenfor.PS! Produ
Læs mere
Flot og utroligt detaljeret lastbil fra Tamiya. Ikke kun ser det godt ud, men også kørsel. Alt fra arbejdsbladfjedre til 3-trins gearkasse bidrager til virkeligheden. Trucken leveres som et sæt, og det nødvendige tilbehør er anført nedenfor.PS! Produktteksten er maskineoversat fra norsk.

Her får du Mercedes-Ben's Arocs 3348 i 1/14 skala, Tamiya leverer i en realistisk skala og med autentiske funktioner. Vi har også et bredt udvalg af tilbehør, så du kan sætte dit eget præg på din model.

Lasteplanet kan udstyres med en vippefunktion, der kan styres fra radioen (radio og vippefunktion sælges separat) samt funktioner på begge bagaksler med diff, der giver dig mulighed for at glide pænt gennem svingene. Kompletter dette med et lyd/lys-modul (sælges også separat), og du har en rigtig god RC-lastbil.

Nødvendigt tilbehør
* Radiosystem (mindst 4 kanaler) *
* ESC/MFU
* Batteri
* Oplader
* 2X Servo (gear/styring)
* Lakk (TS)
* Lim
* Værktøjer
Specifikationer

Skala 1/14
Længde 576 Mm
Bredde 190Mm
Højde 267Mm

MFU (multifunktionsenhed)
Sælges separat og er et lyd/lys modul med indbygget ESC. Dette giver dig realistiske motorlyde i et bredt hastighedsregister samt honking, lys og vibrationer. Et must for en seriøs modelbygger.

NB *
Hvis du vil bruge MFU (multifunktionsenhed), skal du vælge en radio, der er kompatibel med dette system. MFU'en kræver en radio med mindst 4 kanaler, og den SKAL have analog trim.

Aktuatorsæt til tipvogn
Sælges separat (56545) og inkluderer de dele, du har brug for for at få motoriserede tip til kompatible Tamiya-lastbiler. Sættet er kompatibelt med standard ESC eller MFC-01 (56511) og MFC-03 (56523) Multi Function Control Unit.

Identifikation

EAN 4950344563579
Producentens artikelnummer 2-56357
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser