Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Star Wars x Barbie Darth Vader Doll
Star Wars x Barbie Darth Vader Doll

1 / 2

Star Wars x Barbie Darth Vader Doll

1920 kr.
Barbie påtager sig Star Wars! Samlerbar Darth Vader-dukke baseret på den ikoniske film A New Hope. Har metaldetaljer, mørke briller og en symbolsk sort kappe! Dukkeholdere og ægthedscertifikater er inkluderet. En gang en heroisk Jedi-ridder blev Anak
Læs mere
Barbie påtager sig Star Wars! Samlerbar Darth Vader-dukke baseret på den ikoniske film A New Hope. Har metaldetaljer, mørke briller og en symbolsk sort kappe! Dukkeholdere og ægthedscertifikater er inkluderet. En gang en heroisk Jedi-ridder blev Anakin Skywalker forført af den mørke side af styrken, blev den skræmmende Sith Lord Darth Vader og førte imperiets udryddelse af Jedi-ordenen. Denne kollektive Star Wars x Barbie Darth Vader Doll fanger Vader's Sith rustningssilhouet i et top-til-tå, skinnende sort ensemble. Metalliske detaljer ved hendes krave og talje, mørke briller og en emblematisk sort kappe afslutter udseendet. Dukkeholdere og ægthedscertifikater er inkluderet. Ikke egnet til børn under seks år!
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .