Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

STAR WARS REY X BARBIE DOLL
STAR WARS REY X BARBIE DOLL

1 / 2

STAR WARS REY X BARBIE DOLL

1858 kr.
Star Wars Barbie-kollektion, inspireret af filmens originale konceptkunst, skildrer ikoniske Star Wars-figurer gennem et tydeligt Barbie-modefilter. Da hun blev trukket ind i en galakset bred konflikt mellem den første orden og modstanden, satte styr
Læs mere

Star Wars Barbie-kollektion, inspireret af filmens originale konceptkunst, skildrer ikoniske Star Wars-figurer gennem et tydeligt Barbie-modefilter. Da hun blev trukket ind i en galakset bred konflikt mellem den første orden og modstanden, satte styrkens mystiske styrke Rey på vejen for at opdage hendes skæbne på et tidspunkt, hvor Jedi-ordenen nærmest var udryddet. Denne kollektive Star Wars x Barbie-dukke henter designinspiration fra Reys legendariske look for at fange hendes eventyrlystne ånd i en bananeklar silhuet. Star Wars Rey x Barbie Doll har en krystalplisseret chiffonkjole med et crossover halskæde og draperet hætte, inspireret af Reys skøre crosspiece. En spalte afslører ombre boot-leggings i guld og kobber nuancer, og tilbehør med et hamret guld look komplementerer hendes heroiske ensemble. Star Wars Rey x Barbie® dukke gør den perfekte tilføjelse til enhver kollektion og en fantastisk gave til Star Wars og Barbie fans. Inkluderer et Star Wars dockstativ og ægthedscertifikat. Dukken kan ikke stå alene. Farver og dekorationer kan variere.

Dukketribune og ægthedscertifikat inkluderet. Ikke egnet til børn under seks år!

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .