Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

Pokémon Allstars 5000p
Pokémon Allstars 5000p

1 / 2

Pokémon Allstars 5000p

742 kr.
Opdag den perfekte pasform! Ravensburger har et perfekt puslespil til ethvert barn. Med interessante motiver og strategiske størrelser af brikkerne samt en række forskellige formater er succes garanteret for alle aldersgrupper og sværhedsgrader!
  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti
Læs mere
Opdag den perfekte pasform!
Ravensburger har et perfekt puslespil til ethvert barn. Med interessante motiver og strategiske størrelser af brikkerne samt en række forskellige formater er succes garanteret for alle aldersgrupper og sværhedsgrader!

Ravensburger børnepuslespil er en sjov måde at øve genkendelse, logisk tænkning, tålmodighed og øje/hånd-koordination på. Når du vælger det rigtige puslespil, styrkes dit barns selvtillid og korttidshukommelse, mens han eller hun har det sjovt!
Siden 1891 har vi fremstillet verdens fineste puslespil i Ravensburg, Tyskland. Vores fokus på detaljer har gjort Ravensburger til verdens største puslespilsmærke!
Vi bruger specielt udviklet ekstra tykt karton i kombination med teksturpapir af fint hør for at skabe et blændfrit puslespil for kvalitet, som du både ser og mærker.
Vores skæreværktøj lavet af stål er designet og fremstillet i hånden. Dette garanterer, at ikke to stykker er ens og garanterer en perfekt pasform, når stykkerne sættes sammen.
Nyd Ravensburger-kvalitet med denne familievenlige aktivitet!

- 5000 bits

]]>

Hurtige fakta

  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme